Amedspor’dan Mehmet Özdıraz sürprizi

Amedspor transferde flaş bir hamle daha gerçekleştirdi. Uzun yıllar Diyarbekirspor formasını giyen ve son olarak geçen sezon Iğdır FK ile şampiyonluk yaşayan başarılı orta alan oyuncusu Mehmet Özdıraz’ın transferi gerçekleştirildi.

Amedspor’dan Mehmet Özdıraz sürprizi

Amedspor, transferde flaş bir hamle daha gerçekleştirdi. Uzun yıllar Diyarbekirspor formasını giyen ve son olarak geçen sezon Iğdır FK ile şampiyonluk yaşayan başarılı orta alan oyuncusu Mehmet Özdıraz’ın transferi gerçekleştirildi.

DİYARBEKİRSPOR’DA 4 SEZON OYNADI

32 yaşında olan ve Türkiye liglerinin başarılı futbolcuları arasında yer alan Mehmet Özdıraz artık Amedspor’un başarısı için ter dökecek. Uzun yıllar Diyarbekirspor’da yer alan, daha sonra oynadığı takımlarda yine başarılı bir performans ortaya koyan Mehmet Özdıraz, Başkan Aziz Elaldı, Futbol Şube Sorumlusu Salih Pervane ve Sportif Direktör Murat Yiğiter’in katıldığı törenle Amedspor’la resmi sözleşme imzalayarak takıma dahil oldu. Taraftarlar bu transfere çok sevindi. Sosyal medyada yorum yapan taraftarlar,”Çok iyi transfer. Takıma çok katkı sağlayacak” değerlendirmesinde bulundu.

“ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM”

Diyarbakır şehrini ve insanlarını çok sevdiğini belirten Mehmet Özdıraz ise,”4 sezon burada oynadım. Bu şehrin bende ayrı bir yeri var. İnsanlarını seviyorum. Benim için yeni bir hikaye ve yeni bir heyecan. Başarılı olmak istiyorum. İnşallah hep beraber Amedspor’u hak ettiği şampiyonluğa taşıyacağız. Bu şehir ve bu camia bunu fazlasıyla hak ediyor. Hepimiz için hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler