Amedspor’dan taraftara davet

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, sosyal medyadan yaptığı videolu paylaşımla taraftara çağrı yaptı.

Amedspor’dan taraftara davet

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Amedspor'un Cumartesi günü Karamanspor ile sahasında oynayacağı maç için taraftarlara katılım çağrısı yaptı.

‘BU MAÇTA DAHA FAZLA COŞKUYA VE DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR’

Takımın performansından menün olduğunu ifade eden Bakkal, şöyle konuştu: “Gittikçe daha iyiye gidiyoruz. Daha iyi oynayan bir takım, oyuncu olarak da gelişen bir takım.

Artık geriye sadece 11 tane maçımız kaldı. Hep beraber hedefe ulaşmak için özellikle taraftara çok ihtiyacımız var. Her maçta bizi destekliyorlar, sağ olsunlar. Ama bu maçta 30 bin kişiyi sahaya doldurmak istiyoruz.

Evinde oynayacağımız Karaman maçını 30 bin kişiyle ve coşkuyla kazanmak istiyoruz. Bu yüzden Cumartesi günü tüm taraftarları maça bekliyoruz. Sakatımız yok. Cezalımız yok. Tam takım halinde hazırlanıyoruz.

Kazanmak Amed taraftarıyla güzel. O coşkulu taraftarla güzel. Bize her zamanki destekleri için teşekkür ediyorum. Bu maçta daha fazla coşkuya ve desteğe ihtiyacımız var. İnşallah daha sonraki maçlarda da istediğimiz sonucu alıp hedefe hep beraber ulaşırız.” ifadelerini kullandı. 

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz