Amedspor’un kader haftaları

Bu hafta deplasmanda Düzcespor’la ve gelecek hafta Diyarbakır’da Menemen FK ile karşılaşacak olan Amedspor, zirve yarışında kader maçlarına çıkacak. Bu iki maçtan alınacak sonuçlar takımın zirve yarışındaki konumuna doğrudan etki edecek.

Amedspor’un kader haftaları

2.Lig Kırmızı Grup’ta geçen hafta kendi sahasında Anagold 24Erzincanspor’a 2-1 yenilerek zirve yarışında derin yara alan Amedspor’u sezonun ilk yarısında kalan iki maçta kritik maçlar bekliyor.

30 puanla üçüncü sırada yer alan Amedspor, Pazar günü deplasmanda 26 puanlı Düzce Cam Düzcespor’la karşı karşıya gelecek. 18 Aralık Pazar günü ise ilk yarının son karşılaşmasında Play-Off iddiası olan Menemen FK ile Diyarbakır’da karşı karşıya gelerek sezonun ilk etabını tamamlayacak.

HEDEF 2’DE 2 YAPMAK

Liderin 3 puan gerisine düşen Amedspor, ilk yarıda kalan iki maçını kazanarak devreyi lider veya ikinci sırada tamamlamak istiyor.

Düzcespor maçıyla ilgili hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan Amedspor, Cumartesi günü Düzce’ye gidecek. Sakatlığı bulunan Okan Deniz kadroda yer almazken, Ömer Bozan ve Mehmet Alaeddinoğlu’nun durumu belirsizliğini koruyor.Takımda cezalı futbolcu ise bulunmuyor.

Kaynak: Spor Merkezi