Ankaragücü yönetiminden ''ilginç'' karar

Ankaragücü Kulübü Başkanı Atilla Süslü, ''Ankaragücü'nün sahipsiz olduğunu göstermek ve sesimizi duyurmak amacıyla, yönetim kurulu olarak Samsunspor maçına gitmeyeceğiz, Beşiktaş maçında ise takım 15 dakika sahaya geç çıkacak'' dedi.

Ankaragücü yönetiminden ''ilginç'' karar

Süslü, yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli kulüp olarak zor günler geçirdiklerini dile getirdi. Yönetim kurulu olarak, bu akşam yaptıkları toplantıda bir dizi karar aldıklarını ifade eden Süslü, şunları söyledi:

''Öncelikle Ankaragücü'nün sahipsiz olduğunu göstermek ve sesimizi duyurmak amacıyla yönetim kurulu olarak Samsunspor maçına gitmeyeceğiz, Beşiktaş maçında ise takım 15 dakika sahaya geç çıkacak. Yarın sahamızda yapacağımız Samsunspor maçında yönetim olarak 19 Mayıs Stadı'nda olmayacağız. Hemen arkasından Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağımız maça takım geç çıkacak. Bununla ilgili cezai müeyyideyi araştırıyoruz. Şu an için aldığımız karar bu.''

Süslü, bu kararı almalarındaki en büyük etkenin, içinde bulundukları sıkıntıya dikkati çekmek ve kulübün sahipsiz olduğunu göstermek olduğunu vurguladı.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz