Görüş Bildir

Anlı, Destek İstedi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş başkanı Fırat Anlı, 3.Lig’den 2.Lig’e yükselme Play-Off maçlarında mücadele edecek Yeni Diyarbakırspor AŞ’nin şampiyon olmasının kente her açıdan katkı sunacağına dikkat çekerek, kent dinamiklerini takıma her türlü desteği sağlamaya davet etti.

Anlı, Destek İstedi

Anlı,”Kentimizin sporda başarılara ihtiyacı var. Yıllardır şampiyonluklara hasret kalan bir kentiz. Bu açıdan her şampiyonluğu önemsiyoruz. Diyarbakırspor’umuza Play-Of’ta sonsuz başarılar diliyoruz. Şampiyon olarak kentimize ekonomik ve tanıtım açısından fayda sağlayacağına, sporda son yıllarda derin üzüntü yaşayan halkımızı mutlu edeceğine inanıyoruz.” dedi.

Anlı, şampiyonluk yolunda takıma her türlü desteği vereceklerini de vurgulayarak, kentteki tüm dinamikleri takımın başarısı için seferber olmaya çağırdı.

KULÜP TEŞEKKÜR ETTİ, TARAFTAR ARAÇ TAHSİSİ BEKLİYOR

Yeni Diyarbakırspor A.Ş, destek çağrısından dolayı Anlı ’ya teşekkür etti. Açıklamada,”Sporcu ve sporsever kimliği ile bilinen Fırat Anlı’nın kulübümüze Play-Off maçlarında destek verilmesi yönündeki açıklamasını memnuniyetle karşıladık. Bu açıklamalarından dolayı kulüp olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Play-Off aşamasında maddi ve manevi olarak katkı sunacağına olan inancımız tamdır.”denildi.

Taraftarlar ise geçen sezon Konya’da oynanan Play-Off maçları için taraftarlara araç tahsis eden Fırat Anlı’dan bu sezon için de çok sayıda araç tahsis etmesini bekliyor.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi