Görüş Bildir

Antalyaspor Asbaşkanı: "Galibiyet serisi başlatmalıyız"

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Eskişehirspor maçında öne geçmelerine rağmen 2'nci yarının ilk 20 dakikasında kalelerinde 3 gol gördüklerini belirtti, "Galibiyet serisine başlamalıyız" dedi.

Antalyaspor Asbaşkanı:
Hasan Ali Ceylan, Fenerbahçe maçındaki iyi futbolun ardından Eskişehirspor karşılaşmasına da galibiyet hedefiyle çıktıklarını, öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadıklarını kaydederken şunları söyledi:
"İkinci yarının başında oynamamız gerektiği gibi oynayamadık. 20 dakika içerisinde 3 golü kalemizde gördük. Maçın sonuna doğru mücadelemiz sonucu değiştirmeye yetmedi. İyi oynadığımızı ve mücadele ettiğimizi söyleyemeyiz. Bundan sonraki maçların şakası yok. Futbolcularımızın bu bilinçle ve sorumlulukla Fenerbahçe maçında gösterdiği performansı sahaya yansıtacaklarını düşünüyoruz. Antalyaspor, bir galibiyet serisine başlamalı. Hedeften şaşmadık. Hedefimiz ligi ilk 10 takım arasında tamamlamak. Kadro itibariyle bu hedefi yakalamalıyız. Antalyaspor kalan maçların hepsini kazanabilecek güçte bir takım. Yeter ki bilinçli ve mücadeleci futbol oynayalım."
ETO'O CEZALI
Öte yandan Antalyaspor, bugünü izinli geçirdi. Kırmızı beyazlı futbolcular, yarın yapacağı antrenmanla Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başlayacak. Antalyaspor'un bu hafka sahasında oynayacağı maçta sarı kart cezası nedeniyle Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o ile Sakıb forma giyemeyecek.

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi