Görüş Bildir

Antalyasporlu Mbilla: "Eto'o ile oynama hayalim gerçekleşti"

Antalyaspor'un 2 yıllık sözleşme imzaladığı Kamerunlu Mbilla Etame,"Hayalim veduam Eto'o ile beraber oynamaktı. Gerçek olduğu için çok mutluyum" dedi.

Antalyasporlu Mbilla:

Antalyaspor, geçen sezon Samsunspor'da oynayanMbilla Etame ile anlaştı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleşen törende Etame, kendisini 2 yıllığına kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Törene, Etame ile Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Burak Akpınar ve Emin Özgür Kasapoğlu katıldı.

İLK DEFA SÜPER LİG'DE

Yönetim Kurulu Üyesi Emin Özgür Kasapoğlu, daha önceden planlanan transferlerden Etame ile 2 yıllık anlaşma yaptıklarını belirterek, hayırlı olmasını diledi. Mbilla Etame ise Türkiye'de ilk defa Süper Lig'de oynama şansı elde ettiğini dile getirdi. Bir ay süren transfer görüşmeleri sonrası dün anlaştıklarını ve bugün imza attığı için mutlu olduğuna değinen Etame, Antalyaspor formasıyla iyi performans sergilemek istediğini belirtti.

ETO'O FORMASI HEDİYE EDİLDİ

Mbilla Etame, vatandaşı Samuel Eto'o ile aynı takımda oynamaktan dolayı da mutlu olduğunu söyledi. Eto'o'yu çok sevdiğini dile getiren Mbilla Etame, "Eto'o benim ağabeyim. Kamerunluyum. Eto'o ile aynı memleket, aynı dil aynı kültüre sahibiz. Benim duam Eto'o ile beraber oynamaktı, gerçek olduğu için çok mutluyum" diye konuştu. Mbilla Etame, Antalyaspor'da 9 numaralı formayı Samuel Eto'nun giyeceği için kendisinin henüz forma numarasını belirlemediğini anlattı. Törende, Eto'o'ya ait 9 numaralı formayı giyen Mbilla Etame'ye isteği üzerine kulüp yöneticileri formayı hediye etti.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi