Görüş Bildir

Arda Turan başka takıma kiralık olarak gitmiyor!

Barcelona ile 5 yıllık sözleşme imzalayan milli futbolcu, kendisini İspanya'da takip eden Türk basın mensuplarıyla sohbet toplantısı düzenledi.

Arda Turan başka takıma kiralık olarak gitmiyor!

TRANSFER YASAĞI!

Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle takımda ocak ayına kadar forma giyemeyecek milli futbolcu, aralarında Fenerbahçe'nin de bulunduğu ve kendisine kiralık teklifi yapan kulüplere teşekkür ederek, "Ne benim ne de Barcelona'nın kiralık olarak gitmem konusunda düşüncesi yok. Tamamıyla Barcelona Kulübü'nün iç yapısına adapte olmaya odaklanacağım" ifadelerini kullandı.

Arda, ocak ayına kadar antrenmanlarına aksatmadan devam edeceğini ve kendini hazır tutacağını vurgulayarak, bu süreçte görev verilmesi halinde milli takımda oynamak istediğini belirtti.

EN BÜYÜK KULÜPTE OYNAYACAĞIM

Atletico Madrid ile Avrupa arenasında 4 sezondur üst seviyede mücadele verdiğini ve bu nedenle yeni kulübüne alışmakta zorluk çekmeyeceğini anlatan Arda Turan, "Artık dünyanın en büyük kulübünde oynayacağım. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Keyfini çıkarmak, eğlenmek istiyorum. Kariyerimin en güzel yıllarındayım. Allah izin verirse en iyisini yapıp, başarılı olup, hem ailemi hem de sevdiklerimi gururlandırmak istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi