Arda Turan, İngiltere'ye mi gidiyor!

Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, nişanlısı Sinem Kobal ile tatilini Kartalkaya'da yaparken bir yandan da menajeri Ahmet Bulut, transfer için çalışıyor. Milli oyuncunun yeni adresi ise her an İngiltere olabilir...

Arda Turan, İngiltere'ye mi gidiyor!

Her zaman futbol kariyerine Ada'da devam etmek istediğini belirten Turan'ın adı sezon başında Liverpool ile anılırken bu kez Arsenal de devrede.

Galatasaray'dan ayrılıp İspanya kariyerine başlayan Turan, buradaki performansıyla takımın en önemli silahlarından biri haline gelip UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmıştı. Bu yıl Falcao ile birlikte takımını sırtlayan Arda, İngiliz ekiplerinden gelen tekliflerin ardından rotasını da yavaş yavaş Premier Lig'e çevirdi. Yakın çevresi ile gelen teklifleri paylaşan yıldız oyuncu, "20 gün içinde İngiltere'ye transfer olabilirim" ifadeleriyle transfer sinyali verdi.

Turan nişanlısı Sinem Kobal ile tatiline Bolu Kartalkaya'da devam ederken menajeri Ahmet Bulut ise İngilizler'den gelen teklifler için Atletico Madrid'li yetkililer ile masaya oturdu. Dubai'ye giden Bulut, görüşmelerini sürdürürken İspanyol ekibinin teklifleri yeterli bulması halinde bu transfer sezon sonuna kalmadan sonuçlanacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz