Görüş Bildir

Arda'ya ilginç benzetme

Espanyol maçında attığı iki golle, İspanya basınında gündeme gelen Arda Turan, övgüleri topladı.

Arda'ya ilginç benzetme

Atletico Madrid-Espanyol maçında Arda Turan 59 ve 61′inci dakikalarda peş peşe attığı gollerle takımına 3-1′lik galibiyet kazandırdı.

Milli futbolcu çıkardığı başarılı performans sonrası İspanyol basınının övgüleriyle haberlere taşındı. Maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arda “Gol atmak her zaman çok önemli ama beni mutlu eden galibiyet” açıklamasında bulundu.

ARDA TURAN: “AVRUPA LİGİ HAYALİMİZ VAR”

As Gazetesi’nde “Dağınık saçları, afacan gülümsemesi ve o şaşkın ifadesiyle Arda Turan alışılmışın dışında farklı bir oyuncu” yorumu yapıldı.

Turan iki gol attığı maçın ardından galibiyetle ilgili “Bu maçı kazanmak önemliydi; çünkü gelecek sezon Avrupa Ligi’nde olmak istiyoruz. Sezonun başından beri bir hedefimiz vardı ve şimdi hedefimizi gerçekleştirebiliriz” şeklinde konuştu. Gollerin ardından tribünlerin Arda Turan tezahüratları hakkında ise taraftarların her zaman destek olduğunu ve onlar için mücadele verdiklerinin altını çizen Turan, gelecek Perşembe Valencia karşısında oynayacakları maçla ilgili “Avrupa Ligi hayalimiz var, finale çıkmak için elimizden geleni yapacağız, iyi bir maç çıkarmak zorundayız” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi