Arena'dan zafer çıksın

Diyarbakır futbolu için Şanlıurfa’da tarihi gün.

Arena'dan zafer çıksın
Yeni Diyarbakırspor, 3.Lig’e yükselme finalinde Kahramanmaraş Belediyespor’la karşı karşıya geliyor. GAP Arena’daki maçın başlama saati 14.30.

PRİMLER ÖDENDİ, NEFESLER TUTULDU Spor Toto 3.Lig’e çıkmak için son engel olan final maçı için Perşembe günü Şanlıurfa Hilton Otel’de kampa giren Yeni Diyarbakırspor’a prim dopingi. Yönetimin daha önce Play-Off’a çıkılması halinde ödeyeceğini açıkladığı 40 bin TL’lik primler dün futbolculara dağıtıldı. İstanbul’dan gelen Başkan Fevzi İlhanlı, primleri futbolculara teslim ederken, şampiyonluk priminin bugün soyunma odasında açıklanarak ekstra motivasyon yapılacağı kaydedildi.

Kayseri’den hakem Hacı Mehmet Şimşek’in yöneteceği maç için çok sayıda milletvekili, bürokrat ve spor adamının yanı sıra taraftarların da bugün Şanlıurfa’ya gideceği kaydedildi. Yönetimin masraflarını karşıladığı 30’a yakın otobüs bu sabah saat 10.00’da Beyaz Tebeşir Tesisleri’nden hareket edecek. Şanlıurfa’ya gidecek taraftarların tüm masraflarının da kulüp tarafından karşılanacağı ifade edildi.

Bu arada maçta taraftarların kullanması için çok sayıda bayrak ve flama basıldığı da kaydedildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz