Aslan’a Cavanda müjdesi!

Galatasaray’ın transfer döneminde Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı ve bir süre sonra sakatlık yaşayan Luis Cavanda’nın özel olarak çalışmaya başladığı öğrenildi. Sakatlığı sürek Lukas Podolski’nin ise tedavisine devam edildiği açıklandı.

Aslan’a Cavanda müjdesi!

Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig’in üçüncü haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı çift antrenmanla devam etti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen günün ilk antrenmanında futbolcuların, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalıştıkları belirtildi.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen günün ikinci antrenmanına sarı-kırmızılıların, ısınma hareketleriyle başladığı ardından üç gruba ayrılarak pas ve baskıya dayalı bir çalışma yaptıkları bildirildi.

Antrenmanın ana bölümünde ise iki ceza sahası arasında çift kale maç oynandığı aktarıldı.

SAKATLARIN SON DURUMU

Luis Cavanda’nın, takımdan ayrı fizyoterapistler ve kondisyonerler eşliğinde özel çalışmalara başladığı kaydedilirken, Lukas Podolski’nin tedavisine devam edildiği vurgulandı.

Öte yandan sarı-kırmızılıların yaptığı günün ikinci idmanda Galatasaray Futbol Akademisi’nden 2001 doğumlu Süleyman Luş ve 2002 doğumlu Mustafa Kapı da yer aldı. Galatasaray, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: Fanatik

Kaynak: Diyarbakır Söz