Atiba Hutchinson: "Yüzde yüzümü sahaya koydum"

Beşiktaş'ın bu sezon kazandığı şampiyonlukta en önemli ve kilit isim şüphesiz Kanadalı yıldız Atiba Hutchinson oldu.

Atiba Hutchinson:

Bu sezon Siyah Beyazlı takım ile 33 lig maçında 90 dakika forma giyen ve bu karşılaşmalarda sarı kart bile göremeyen 33 yaşındaki futbolcu, yüksek isabetli pas oranı ile de Süper Lig'in en başarılı isimlerinden oldu.

"ŞAMPİYONLUK ÇOK MÜTHİŞ BİR HİS"

2. sezonunu geçirdiği Beşiktaş ile bu yıl şampiyonluk sevinci yaşayan Atiba Hutchinson, duygularını ve düşüncelerini DHA'ya açıkladı. Şampiyonluk için "Müthiş bir his" diyen Kanadalı yıldız, "Şampiyonluk çok müthiş bir his. Bizim için çok zorlu ve uzun bir sezon oldu. Ama sonunda yıllar sonra istediğimiz mutlu sona ulaştık.

Sezon içinde tabii ki takımda bazı inişler çıkışlar oldu. Ama biz hiç ümidimizi ve konsantrasyonumuzu bozmadık ve sonunda bu özel ana kavuştuk" ifadelerini kullandı.

"TARAFTARIMIZA DA ÇOK TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM"

Beşiktaş taraftarına da teşekkürlerini ileten Atiba, "Taraftarımıza da çok teşekkür etmek istiyorum. Bana her zaman tezahüratları ile destek oldular. Ben de her maçta sahada onlar için ve takımım için elimden gelenin en iyisini verdim. Yüzde yüzümü sahaya koydum. Sonunda da takdir görmek ve beğenilmek çok güzel bir duygu" şeklinde konuştu.

"STADIMIZIN ATMOSFERİNİ DÜŞÜNÜNCE ŞAMPİYONLAR LİGİ DAHA DA GÜZEL OLACAK"

Önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş forması ile mücadele edeceği için sabırsız olduğunu belirten Atiba, "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak bizim için çok güzel olacak. Hangi takımların rakibimiz olacağı ile ilgilenmiyorum, sonuçta orası Şampiyonlar Ligi. Ama 1 ya da 2 çok iyi takım olacak grupta. Bizim için çok heyecanlı maçlar olacak. Stadımızın atmosferini düşününce daha da güzel olacağını biliyorum. Çünkü stadımız gerçekten çok özel bir yer" diye konuştu.

Kaynak: DHA