Atıcılar tam isabet

Diyarbakırlı atıcılar yine madalya ile döndü.Akgün ailesi Pamukkale’de de boş durmadı ve 4 madalya kazandı.

Atıcılar tam isabet

28 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında Pamukkale’de düzenlenen ‘Pamukkale Kupası Havalı Silahlar’ müsabakasında Diyarbakır adına yarışan sporcular dört kategoride de madalya kazanma başarısını gösterdi.

Pamukkale’de düzenlenen müsabakalarda Ömer Akgün Büyük Erkekler Havalı Tüfek Kategorisinde 2’nci, Cihan Binbir Genç Erkekler Tüfek Kategorisinde 3’üncü, Yılmaz Akgün Yıldız Erkekler Tüfek Kategorisinde 3’üncü olurken, Yılmaz Akgün, Mürsel Ekinci ve Mehmet Gezer’den oluşan Diyarbakır ekibi Yıldız Erkekler Tüfek Takım Kategorisinde 2’nci olarak madalya kazandı.

‘AMACIMIZ D.BAKIR’I TANITMAK’

Genç sporcuların yanı sıra milli takım antrenörü Abdurrahman Akgün, bu tür etkinliklerde kazanılan başarıların öneminin büyük olduğunu belirtti. Akgün,” Bu tür mini kupalar, kendimizi denememiz açısından önem teşkil etmektedir. Türkiye şampiyonlukları kazanan ekibimiz bu turnuvada da başarı ile yarışarak şehrimize madalyalar ile döndüler. Hedefimiz her zaman en üstte olup, Diyarbakır’ın adını kitlelere duyurmaktır. Biz bunu ailece vazife olarak kabul etmiş ve bu doğrultuda çalışmaktayız. Bundan sonraki hedefimizde bizim için budur” dedi. Arial"

Kaynak: Diyarbakır Söz