Atletico Madrid'e mağlup olan Real Madrid'de Ronaldo'dan arkadaşlarına olay sözler!

İspanya La Liga 26. haftasında oynanan Madrid derbisini, deplasmanda Real Madrid'i 1-0 mağlup eden Atletico Madrid kazandı. Atletico'ya 3 puanı getiren galibiyet golünü 53. dakikada Antoine Griezmann attı. Sol kanattan Filipe Luis'in hazırladığı pozisyonda topu ağlara gönderen Antoine Griezmann, Atletico'ya tarihi bir galibiyet kazandırmış oldu. İşte bu maç sonrası Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo inanılmaz açıklamalar yaptı. Ronaldo arkadaşlarına ağır eleştirilerde bulundu.

Atletico Madrid'e mağlup olan Real Madrid'de Ronaldo'dan arkadaşlarına olay sözler!

Real Madrid'in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Atletico Madrid karşısında alınan 1-0'lık yenilgi sonrasında takım arkadaşlarını hedef alan açıklamalar yaptı.

Santiago Bernabeu’da oynanan derbi maçının akabinde muhabirlere konuşan Cristiano Ronaldo, bu sezonki performansının sorulması üzerine, "Eğer hepsi benim düzeyimde olsaydı, ilk sırada yer alırdık" şeklinde konuşarak arkadaşlarını hedef aldı.

İSTATİSTİKLER HİLE YAPMAZ     

Medyayı da eleştiren CR7, "İspanyol basınında her yıl çok kötüymüşüm gibi gösteriliyor fakat sayılar ve istatistikler hile yapmaz" şeklinde konuştu.

ÇOK İYİLER AMA…

Portekizli yıldız, "Hiçbir takım arkadaşımı ya da kimseyi küçümsemek istemiyorum ama en iyiler olmadığında kazanmak zor. Pepe, Benzema, Bale ve Marcelo ile oynamak benim hoşuma gidiyor. Bu, Jese, Lucas, Kovacic iyi değiller demek değil. Çok iyiler ama..." ifadelerini kullandı.

ÇOK FAZLA SAKATLIK YAŞIYORUZ

Ronaldo ayrıca, Real Madrid'de bu sezon yaşanan sakatlıklara da değinerek, "Sezon başında kötü hazırlıktan mıdır yoksa başka bir sebepten midir bilmiyorum ama çok fazla sakatlık yaşıyoruz. Bu da bize zarara veriyor" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Kaynak: Diyarbakır Söz