Görüş Bildir

Aybaba: Yeni transferimiz yok

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, ''İstanbul'a döndüğümüzde çalışmalarımızı sürdürüp lige kaldığımız yerden devam edeceğiz'' dedi.

Aybaba: Yeni transferimiz yok

Aybaba, Tuttur.Com Futbol Turnuvası'nın üçüncülük maçında Trabzanspor'a penaltı atışları sonucu 4-3 yenildikleri karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, mağlubiyeti soğuk havaya, bir gün önce yaptıkları çift idman ve 7 günlük sıkı kamp sürecine bağladığını söyledi.

Sahada çok isteksiz ve temposuz bir performans gösterdiklerini belirten Aybaba, özelliklerini ve nasıl bir takım olduklarını ıyi bildiklerini vurguladı.

Çalışma sürecini oldukça verimli geçirdiklerine dikkati çeken Aybaba, ''İstanbul'a döndüğümüzde çalışmalarımızı sürdürüp lige kaldığımız yerden devam edeceğiz'' diye konuştu.

Bir gazetecinin, ''Bana göre en önemli sıkıntı defanstaydı'' yönündeki yorumu üzerine Aybaba, defanstaki oyuncularıyla bire bir konuşmalar yaptığını ve savunmanın istikrarlı bir hale gelmesi için çalıştığını belirtti.

Aybaba, Trabzonspor karşısında çok top kaybettiklerine ve hızlı hücuma çıkamadıklarına değinerek, bu tür özelliklerini sahaya yansıtamayınca mağlup olduklarını ifade etti.

Gazetecilerin transferlerle ilgili sorularını da yanıtlayan Samet Aybaba, ''Şu an yeni bir transfer yok. Gökhan, ilk defa takımımızla sahaya çıktı. Takıma da katkı sağladı'' dedi.

Trabzonspor cephesi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise turnuva kapsamında ciddi rakiplere karşı iki hazırlık maçı oynadıklarını ve iki maçta da olumlu işler yaptıklarının altını çizdi.

Atılan golden ve galibiyetten çok sahada neler yapabileceklerini gördüklerinin önemli olduğunu vurgulayan Güneş, futbolcularına aşırı bir yükleme yapmadan mücadele etmeye çalıştıklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Medical Park Antalyaspor maçı öncesinde oyuncularının performansını görme şansı yakaladığını ifade eden Güneş, daha iyi oynayabilecek bir takım olduklarını ve futbolcularına güvendiğini belirtti.

Güneş, ''Beşiktaş'a karşı daha üstün oynadık. Rahat kazanabileceğimiz bir maçtan penaltı atışları sonucunda galip gelebildik'' dedi.

Kamp sürecinin ardından bazı oyuncularının beklenen performansı hemen gösteremeyebileceğine işaret eden Güneş, ''Takımı tam kadro buraya getirme şansımız olmadı. Henüz takımı daha oturtamadık. Kimin oynayacağını oyuncuların performansına göre belirleyeceğim. Takımımın genel durumunu Antalya ve Mersin maçları ortaya çıkarır'' diye konuştu.

Şenol Güneş, takıma yeni katılan Abdullah'ın da performansını beğendiğini kaydetti.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi