Aynıkebir Şampiyon

Diyarbakır Aynıkebir Spor Kulübü, Alanya'da yapılan Erkekler ve Kadınlar Salon 2. Lig Hokey müsabakaları erkekler kategorisinde şampiyon olarak 1. Lige yükseldi.

Aynıkebir Şampiyon

Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılan Erkekler ve Kadınlar Salon 2. Lig Hokey müsabakalarında Diyarbakır Aynıkebir Spor Kulübü, erkekler kategorisinde şampiyon olarak 1. Lige yükseldi.

Türkiye Hokey Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Veysi Koyun, Antalya’nın Alanya ilçesinde 19-25 Mart tarihleri arasında yapılan şampiyonanın çok güzel geçtiğini söyledi.

Yönetim Kurulu üyesi Koyun, erkeklerde 5, kadınlarda ise 8 takımın yer aldığı müsabakaların sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirtti.

Koyun, Aynıkebir Spor Kulübü erkek takımının oynadığı 4 maçın tamamını kazanarak şampiyon olduğunu ve gelecek Diyarbakır’ı 1. Ligde temsil edeceğini kaydetti.

TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK

Koyun, şöyle dedi:

Antalya’da yapılan müsabakalar oldukça çekişmeli geçti. Diyarbakır Aynıkebir Spor Kulübü erkekler kategorisinde namağlup şampiyon oldu. Elde ettiği başarıyla gelecek yıl Diyarbakır’ı 1. Ligde temsil edecek. Aynı zamanda bu takımın oyuncularından Salih Yatlık, attığı 20 golle şampiyonanın gol krallı oldu. Takım kaptanı Mehmet Çelik ise, turnuvanın en değerli sporcusu seçildi. Erkekler kategorisinde ikinci olan Alanya Alaiye Gençlik Spor Kulübü’nde gelecek yıl 1. Lig’de mücadele etme hakkını elde etti. Her iki takımı elde ettiği başarılardan dolayı tebrik ediyorum."

Koyun, Aynıkebir Spor Kulübü kadın takımının ise üçüncü olduğunu ve bu takımın formasını giyen Betül Akiman’ın attığı 19 golle şampiyonanın gol kraliçesi olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler