Aziz Yıldırım'dan taraftara teşekkür

Fenerbahçe Kulübü Başkanı: ''Bağdat Caddesi'ndeki yürüyüşü ve Trabzonspor maçında takıma verilen desteği görünce moral bulduk, geleceğe umutla bakmamız gerektiğini hatırladık''

Aziz Yıldırım'dan taraftara teşekkür

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, taraftarların Bağdat Caddesi'nde yaptığı yürüyüş ve Trabzonspor maçında takıma verdiği destek nedeniyle, taraftarlar için bir teşekkür mesajı yayımladı.

''Futbolda şike'' davasında tutuklu yargılanan Yıldırım'ın, avukatları aracılığıyla yaptığı açıklama kulübün internet sitesinde yer aldı.

Kendilerine ve takıma verilen destekle moral bulduklarını ve geleceğe umutla bakmaları gerektiğini hatırladıklarını kaydeden Yıldırım'ın mesajı şöyle:

''Bağdat Caddesi'nde yaptığınız yürüyüşü ve dün oynanan maçta takımımıza verdiğiniz desteği görünce bizler bir kez daha moral bulduk, geleceğe umutla bakmamız gerektiğini hatırladık. Siz taraftarlarımızın desteği olduğu sürece, sizler, her şeyin farkında olduğunuzu dosta düşmana demokratik yollarla bu şekilde gösterdikçe ve kulübümüze sahip çıkmaya devam ettikçe, kulübümüz üzerinde planları olanlar, bu planlarını asla gerçekleştiremeyeceklerini çok daha net olarak anlayacaklardır. Bizlere vermiş olduğunuz destekten ve kulübümüze bu şekilde sahip çıkmanızdan ötürü sizlere şahsım ve arkadaşlarım adına bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum.''

Yıldırım, Trabzonspor maçında kale arkası tribünü önündeki koreografi gösterisi sırasında yaşanan kazada taraftar Onur Karabudak'ın yaralanmasından üzüntü duyduğunu ifade ederek, taraftara, ailesine ve camiaya geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz