Azrailler ' Barış Ataş ' transferine tepki gösterdi

2009-2010 yılında Diyarbakırspor'un Süper Lige veda etmesiyle birlikte takımdan ayrılan ve takıma parası ödenemediği için dava açan Barış Ataş bugün transfer olduğu Diyarbekirspor'un taraftar grubu tarafından sosyal medyada büyük tepki gördü.

Azrailler ' Barış Ataş ' transferine tepki gösterdi

Diyarbakır'ın güçlü taraftar grubu olan Azrailler Grubu Barış Ataş'ın gelmesine tepki gösterdi. Onurlu futbolcu istiyoruz diyen Azrailler Grubu Barış Ataş transferine olumlu bakmadı.

TARAFTARLARIN SOSYAL MEDYADA YAZDIĞI YORUMLAR

Mazlum K: Alin teriyle oynayip fazlasiyla parayi hakeden ama Parada anlasamdigin diyarbakır çocuğunu hain olarak nitelendirirsin.Lakin geçmişte DİYARBAKİRSPORU alacağı için şikayet eden birinden mi şampiyonluk yolunda verim alacaksın.bizlere şampiyonluktan ziyade sadiklik,vefalik SEREF VE GURUR lazım !

Diyarbakırspor Taraftar Sayfası: Barış Ataş vakti zamanında Diyarbakırspor'umuzu TFF'ye şikayet ederek serbest kalıp bonservis bedeli olmadan Trabzonspor'a transfer olmuştur. Bununla yetinmeyen Diyarbakır çocuğu Barış kulübümüzü icraya vermiş bu hareketiyle yüreğimizde derin yara bırakmıştır.

Yüreğimizde yaralar bırakan isimleri daha önce kulübe dahil eden yöneticilerimize gereken toleransı fazlaca tanıdık.

Tolerans tanıdığımız bu isimlerin kulübümüze hiçbir faydası olmamıştır.

Buradan kulüp yetkililerine sesleniyoruz. Barış Ataş transferi kocaman bir hatadır! Bu transferin hocanın isteğiyle olmadığının da farkındayız! Yanlış yapıyorsunuz, YAPMAYIN!

Şeyhmus Ş:MİSYONUMUZU taşıyamıyorsan,değerlerine ihanet edenleri kucaklıyorsan ve DEĞERLİMİZE(DİYARBAKIRSPORUMUZA)yakışmayacak faaliyetler yapıyorsan demek ki ya yanlış yoldasın ya da yanlış yönlendiriliyorsun.

Ferhat E: Zamanında klubu satıp icraya veren adamdan hayr gelmez.

Oktay M: karaktersiz ve para için kendi memleketini satan aşalık biri . D.bakırspor eskiden maddi külfet attındayken baska memleketli oyuncu bile alacaklarını hibe ederken barış ataş gibi karaktersiz bi insan alacakları ıcın kulübü tff ye sikayet etmişti . D.bakır ekmeğini yiyeyn bı ınsan bnu yapıyosa ıkıncı kez utanmadan edep duymadan bu formayı nasıl terletecek ? Hangı yüzle bu onurlu taraftar karsısına cıkacak . Tabı utanmaz adamda yüz kızarma olmaz kı . Baskandada sorun var . Böle karaktersiz bır oyuncuyu almamalıydı . Orta sahada hangi götle oynayacak ? Ortasahanın babası enisi mi kesecek ? Kecıörende takır takır 30 maç üstü oynayan muhammedı mı kesecek ? Umudu mu kesecek ademi mi kesecek ? Tabi karaktersiz ksiligyle anca kulübede mankenlik yapar . Takım ıcınde ikilik yapar . Transfer döneminin en hatalı tercıhı cok yanlıs bı tercih . Yetenek yk anca bos bos koşsun

Veysel Y: Barış Ataş bu takımdan gidecek, onu takımda tutmaya kalkan da gider. Onurlu bir hareket yap ve kendi rızanla ayrıl Barış!

Bercan D: Azrailler grubu kurulduğundan bu yana kendi menfaatlerinden çok büyük DİYARBAKİRSPORUN menfaatlerini göz önünde bulundurmuştur. Bu gruptaki tüm herkesin kendine gore bir hikâyesi vardır. Kimi okulunu kalan sınavlarından dolayı bitirememiş hala hayatini kuramamis kimi hastalığına rağmen hala o stadda deliler gibi bağırmış yetmemiş kmlerce uzaktaktaki şehirlere deplasman yapmış , kimi hasta yatağında hayatı tehlikesi bulunan en yakın aile bireyin bırakıp maça gelmiştir.Buna birçok ornek verebilirm.. Saymakla bitmez.. Bunların hepsi DİYARBAKİRSPORUN daha iyi yerlere gelmesi için yapılmıştir. Cebine beş kuruş girmeyen bu kişiler herzaman cebinden vermiş gönlünden vermiş ailesinden sevdiğinden vermiştir. Yazilacak çok şey var söylenecek çok söz var. Herkes bunu iyi bilsin ki gerçek DİYARBAKİRSPORLULAR var olduğu sürece Azrailler grubu var olduğu surece bu takımda, bu kente yapılan her yanlışa tepkisiz kalmayacaz. Memleketini satan bir insanı asla ve asla bu klüpte istemiyoruz. Taraftarın 5 -6 yıldır sergilediği dik duruşu herkesin göstermesini istiyoruz. Sağlam ve dik duran bir DİYARBAKİRSPOR icin ,sağlam ,durust kimliğinde yazılan memelekete ihanet etmeyen insanlarla devam etme ümidiyle! #Azraillerseniistemiyorsendeyurekliolistenmediginyeregelme!

Kaynak: Spor Merkezi