Azrailler Tepki Gösterdi!

Diyarbakırspor’un TFF ve MHK’ye yönelik açıklamaları ve “ligden çekiliriz” tehditleri sağduyulu sporseverlerin tepkisine yol açtı. Taraftarlar, Yeni Diyarbakırspor’un başarısızlığını kapatmak için sürekli olarak ligden çekilme kozunu kullandığını ve bu söylemin artık inandırıcı gelmediğini belirttiler.

Azrailler Tepki Gösterdi!

Diyarbakırspor’un TFF ve MHK’ye yönelik açıklamaları ve “ligden çekiliriz” tehditleri sağduyulu sporseverlerin tepkisine yol açtı. Taraftarlar,  Diyarbakırspor’un başarısızlığını kapatmak için sürekli olarak ligden çekilme kozunu kullandığını ve bu söylemin artık inandırıcı gelmediğini belirttiler.

Taraftarlar, “Hakem hatlarının her zaman yaşanıyor. Bu hatalar nedeniyle birçok kulübün canı yandı. Bu bariz hatalar ne ilktir ne de son olacaktır. Ama Diyarbakırspor her başarısızlıktan sonra ligden çekiliriz diyor. Bu söylem bayatlaştı. Artık insanlar bunlara inanmıyor.”

"ÖNCE KENDİNİZİ SORGULAYIN"

Diyarbakırspor kulübünün işi bilmeyen birkaç kişinin elinde olduğunu belirten taraftarlar, “Yanlış transferler ve Başarısızlıkları kimse konuşmuyor. Takımın yıllardır yanlış transferler nedeniyle harcadığı paraların hesabını kimse sormuyor. Ama her başarısızlığın ardından “Ligden çekiliriz” deniliyor. Kendi yanlışlarını görmeyen bu zihniyetin önce kendisini sorgulaması gerekiyor. Taraftarları sokağa çıkartanlar, spor kamuoyuna yansıttıkları iddiaları bile yalanlıyor, haberleri yokmuş gibi davranıyorlar. Ucuz kahramanlık dönemi kapandı. Lütfen bu işi yapanlar, doğru yönetim sergilesinler” dediler.

Kaynak: Spor Merkezi