Bağlar Belediyespor taarruza geçti

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekibi Bağlar Belediyespor, teknik direktör Cihan Çetin ve iç transferde 5 futbolcu ile yeniden anlaşma sağladı.

Bağlar Belediyespor taarruza geçti

Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde (BAL ) mücadele eden Diyarbakır temsilcilerinden Bağlar Belediyespor, yeni sezon planlamasına başladı.

Teknik direktör Cihan Çetin ile yeniden anlaşma sağlandı, iç transferde 5 futbolcu ile anlaşmaya varıldı.

Yeni sezonda Cihan Çetin'in yardımcı antrenörlüğünü Mehmet Sait Bilgiç ve kaleci antrenörlüğünü Mehmet Adanır yapacak. İç transferde Cebrail Güneş, Oktay Özen, Hasan Malaman, Mustafa Öner ve  Uğur Yontürk ile yeniden anlaşma sağlandı.

"Bölge Gençlerine Yatırım Yapacağız "

Mütevazi imkanlara sahip olduklarını belirten Bağlar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Demir, hedeflerinin bölge gençlerinden oluşan iyi bir kadro oluşturmak olduğunu söyledi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun desteğiyle doğru işler yapmaya gayret ettiklerini kaydeden Demir,"Sokağa atacak paramız yok. Attığımız her adımda temkinli olmak zorundayız  Teknik heyetimizle anlaştık. İç transfer çalışmalarına başladık. Hedefimiz bölge gençlerinden oluşan, Diyarbakır'ı başarıyla temsil eden bir takım oluşturmaktır. Bunun için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz