Barajı 1968 Diyarbakırspor Geçti

Gelecek sezon Diyarbakır'ı BAL'de temsil edecek ikinci takımın belirleneceği baraj maçında bir futbolcunun ayağı kırıldı, bir futbolcunun da dili boğazına kaçtı. Karşılaşmayı Diyarbakır 1968 Spor uzatma dakikasında attığı golle maçı 2-1 kazandı.

Barajı 1968 Diyarbakırspor Geçti

Gelecek sezon Diyarbakır'ı BAL'de temsil edecek ikinci takımın belirleneceği baraj maçında bir futbolcunun ayağı kırıldı, bir futbolcunun da dili boğazına kaçtı. Karşılaşmayı Diyarbakır 1968 Spor uzatma dakikasında attığı golle maçı 2-1 kazandı.

SAĞLIK SKANDALI YAŞANDI

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) gelecek sezon Diyarbakır'ı Yolspor'dan sonra temsil edecek ikinci takımın belirleneceği baraj maçında sağlık sorunu yaşandı.

SAMET EZGİ’NİN AYAĞI KIRILDI

Diyarbakır Atatürk Stadı'nda oynanan ve Diyarbakır 1968 Spor ile Hebun Alipınar Spor'un karşı karşıya geldiği maçın 12. dakikasında bir futbolcu sakatlandı.

Rakibiyle girdiği pozisyonda Hebun Alipınar Sporlu Samet Ezgi'nin ayağı kırıldı.  Hakem Murat Cem Tahiroğlu, sağlık görevlilerini sahaya davet etti.

YYILMAZ ŞENCİ HAYAT KURTARDI

Bağlar Belediyesi tarafından gönderildiği öğrenilen sağlık görevlileri, ayağı kırılan futbolcuya müdahale etmedi. Sedye görevlileri tarafından saha kenarına alınan futbolcu, önce Bağlar Belediyesi tarafından gönderildiği öğrenilen ambulansa taşındı. Ambulansta ayağı kırılan futbolcuya müdahale edilmediği için 112'den başka bir ambulans istendi. Atatürk Stadyumuna a gelen yeni ambulansla, futbolcu hastaneye kaldırıldı.

NABİKOĞLU’NUN DİLİ BOĞAZINA KAÇTI

Ambulanstan ambulansa hasta sevkinin yapıldığı maçın 15. dakikasında ise Diyarbakır 1968 Sporlu Serdar Nabikoğlu'nun dili boğazına kaçtı.

Bu oyuncuya tribünde maçı takip eden Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un eski masörü ve ilk yardım uzmanı Yılmaz Şenci müdahale etti.

Tribünden atlayarak sahaya giren Şenci, tecrübeli oyuncunun boğazına kaçan dilini çıkardı.

Kendisine gelen tecrübeli oyuncu, oyuna kaldığı yerden devam etti.

BUDAK KENDİ KALESİNE ATTI

Maçın ilk yarısında büyük bir çekişme yaşandı. 45. dakikada ile Hebun Alipınar Sporlu Aziz Budak kendi kalesine gol attığı ve Diyarbakır 1968 Spor, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

MAÇTA 3 KIRMIZI KART ÇIKTI

Hava şartlarının oldukça çetin geçtiği maçın 49. dakikasında Diyarbakır 1908 Sporlu Musa, çift sarı karttan oyundan atıldı.

58. dakikada Hebun Alipınarpor, durumu 1-1 yaptı ve maçın normal süresi 1-1 berabere tamamlandı.

88.Dakikada Hebun Alipınarsporda  Ahmet Gülsever 2.sarı karttan dolayı kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

SALİH KARTAL TAKIMINA HAYAT VERDİ

Uzatma dakikalarında Diyarbakır 1968 Spor 118. Dakikada Salih Kartal’ın kaydettiği golle 2-1 kazandı ve gelecek sezon tekrar Diyarbakır’ı Bölgesel Amatör Ligde temsil etme hakkını elde etti

Kaynak: Spor Merkezi