Barcelona klasiği: 2-1

Dünyanın en çok izlenilen ligleri arasında üst sıralarda yer alan İspanya La Liga’da iki ezeli rakip Barcelona ve Real Madrid El Clasico derbisi büyük heyecana sahne oldu.

Barcelona klasiği: 2-1

 EMRE ATEŞ

>Dünyadaki derbiler arasında en üst sıralarda yer alan El Clasico’da Barcelona Camp Nou’da ezeli rakibi Real Madrid’i ağırladı. Baştan sona büyük mücadeleye sahne olan maçı Katalan ekibi Barcelona 2-1 kazanmayı başardı.

>Zirvenin iki ezeli rakibi Barcelona ve Real Madrid maçına hızlı başlayan taraf Barcelona oldu. Maçın henüz 19. Dakikasında Katalan ekibi savunma oyuncusu olan Mathieu ile öne geçti ancak cevap gecikmedi. Cristiano Ronaldo takımına beraberliği getirdi.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">İlk yarısı 1-1 sonuçlanan maçta 56. Dakikada sezon başında Liverpool’dan transfer edilen Luis Suarez klasını konuşturdu ve müthiş bir plaseyle topu ağlara göndererek Barcelona’yı 2-1 öne geçirdi. Maç bu skorla tamamlandı ve Barcelona puanını 68’e yükselterek liderlik koltuğunda Real Madrid’in 4 puan önünde yerini aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz