Barış Ataş İmzasını Attı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan ayrılan Barış Ataş'la anlaştı.

Barış Ataş  İmzasını Attı

2.Lig ve 3.Lig'den bir çok kulübün listesinde olan Barış Ataş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 3.Lig'de oynamayı düşünmemesine rağmen Diyarbekirspor'un hedefleri ve Feyzi İlhanlı'nın kendisine karşı sergilediği tutumdan etkilenerek sunulan teklifi düşünmeden kabul ettiğini söyledi.

Ataş, "Geçen sezonun devre arasında şanssız bir sakatlık yaşadım. Çok şükür tedavi oldum, inançla ve azimle çalışarak Allah'ın yardımı ile iyileştim. Yaşım 28 ve uzun yıllar oynamak istiyorum. Daha önce aynı sakatlığı yaşadım ve sahalara dönmeyi başardım. Yeni bir sayfa daha açacağım. 3.Lig'de oynamak aklımda geçmiyordu. Çok daha iyi para teklif edenler oldu ama ben Diyarbekirspor'dan gelen teklifi düşünmeden kabul ettim" dedi.

İLHANLI İKNA ETTİ

Diyarbekirspor’un her hangi bir 3.Lig takımı olmadığını belirten Ataş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Feyzi başkanın tutumu beni çok etkiledi. Transferi kapatmalarına rağmen beni sahiplenmek amacıyla transfer etmek istediklerini söyledi. Bazıları beni yarı yolda bırakırken, kendisi destek oldu ve sahiplendi. Böyle bir anlayışa sahip olan bir başkan geri çevrilmez. Çok daha fazla para teklif edenler oldu. Hayatta her şey para değildir, paradan daha değerli olan insanın onuru vardır. Ben de bu işi onur meselesi yaptım. Benim için 'bitti' diyenler Barış Ataş'ın kim olduğunu görecek."

Diyarbekirspor kulüp başkanı Feyzi İlhanlı ise, Barış Ataş'ın takıma gerekli katkıyı sunacağına inandıkları için transfer ettiklerini kaydetti.

TAKIMA KATKISI

İlhanlı, "Barış kentimizde yetişen önemli futbolculardan biridir. Kalitesini tartışmaya gerek yok. Hocamız da biz de kendisini istedik. Önemli olan zor dönemde kendi insanlarımıza sahip çıkmaktır. Biz de bunu yapmaya çalıştık. Maddi konularda pazarlık dahi yapmadan teklifimizi kabul etti. Diyarbekirspor'un büyük hedeflerden oluşan mücadelesine hoş geldin diyoruz. Takımın başarısı için her şeyini ortaya koyacağına yürekten inanıyoruz. Taraftarlarımız da kendisine gerekli desteği verecektir" diye konuştu.

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler