Görüş Bildir

Başakşehir’de Emre Belözoğlu krizi! Beşiktaş maçında oynamayacak

Spor Toto Süper Lig’in 4. Haftasında Beşiktaş ile oynanacak olan maçta Medipol Başakşehir takımında Emre Belözoğlu krizi yaşanıyor. Emre Belözoğlu, sakatlığından dolayı Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

Başakşehir’de Emre Belözoğlu krizi! Beşiktaş maçında oynamayacak

Son dönemlerde yaşanan olaylara da tepki gösteren Medipol Başakşehir'de teknik heyet ve futbolcular, yapılan antrenmana ay-yıldızlı tişörtlerle çıkıp Türk bayrağıyla poz verdi.

“HERKESİN ENERJİSİNİN DÜŞTÜĞÜ BİR DÖNEMDEYİZ”

Başakşehir Fatih Terim Futbol Kompleksi'nde yapılan antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan teknik direktör Abdullah Avcı, olaylarıda şehit olan güvenlik görevlilerinin ailelerine başsağlığı diledi.

Avcı, "Herkesin enerjisinin düştüğü bir dönem geçiriyoruz. Hayatın içinde çok daha önemli değerler var. Ülkemiz çok güçlü, bunun altından da en yakın zamanda kalkacağımızı düşünüyorum. Biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

EMRE BELÖZOĞLU BEŞİKTAŞ MAÇINDA YOK!

Sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu'nun Beşiktaş maçında forma giyemeyeceğini ifade eden tecrübeli teknik adam, "Emre Belözoğlu'nun hafta içindeki idmanda bir sakatlığı oldu, bu hafta bizimle olamayacak. Epureanu ve Semih Şentürk sene başından itibaren yok. Onun dışında kadromuz tamam. Saygı duyduğumuz, sahada doğru organize olan, yetenekli oyuncu grubuna sahip Beşiktaş ile zor ve keyifli bir maç bizi bekliyor. Uzun zamandır böyle bir maç yapmamıştık. Umarım karşılığını biz alırız. İnşallah kendisine yukarılarda yer edinen, herkesin saygı duyduğu ve çekindiği bir takım oluruz" dedi.

BEKİR İRTEGÜN: “HERKESİN CANI YANIYOR”

Medipol Başakşehir'in Fenerbahçe'den renklerine kattığı Bekir İrtegün, "Türkiye zor bir süreçten geçiyor. İnsanın bir çok şeyi söyleyesi geliyor ama dikkatli ve metanetli olmak lazım. Herkesin canı yanıyor. Özellikle şehit aileleri, onlar kadar bu acıyı hissedemeyiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ve onların acılı ailelerine sabır diliyorum" diye konuştu.

Beşiktaş ile önemli bir maça çıkacaklarını da ifade eden İrtegün, iyi bir teknik direktör ve oyunculara sahip rakipleri karşısında güzel bir sonuç almak istediklerini söyledi.

EDİN VİSCA: "SON ZAMANLARDA OLAN OLAYLARDAN DOLAYI ÇOK ÜZGÜNÜM"

Boşnak futbolcu, 5 yıldır Türkiye'de olduğunu ve son zamanlarda olan olaylardan dolayı da çok üzgün olduğunu ifade etti.

Visca, "Ne yazık ki istenmeyen olaylar oldu ve birçok şehit verildi. Şehit ailelerine başsağlığı diliyorum. Bu olanlardan dolayı çok üzgünüm. Umarım en yakın zamanda bunlar son bulacaktır" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi