Başbakan körfezi heycanlandırdı

Diyarbakırspor’un Spor Toto 3. Lig 3.Grup’taki rakiplerinden Kocaelispor’da Kulüp Başkanı Orhan Görsen,Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Kocaeli İl Kongresi'nde Kocaelispor hakkındaki konuşmasının kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Başbakan körfezi heycanlandırdı

Başbakan Erdoğan'ın Kocaelispor'la ilgili hakkında güzel sözler söylemesinin kendilerini gelecek için umutlandıklarını ifade eden Görsen, Başbakan Erdoğan'ın Kocaelispor'a destek olunması çağrısında bulunmasından dolayı kendisine teşekkür ettiklerini kaydetti.

Görsen, altyapıdaki futbolculara önem verdiklerini ve buradan yetişecek futbolcuların Kocaelispor için ayrı bir önem taşıdığını anlatarak, altyapıdaki futbolculardan bazılarını A takıma çıkararak mevcut takımın güçlenmesini istediklerini kaydetti.

‘YASAK OLMASA DA TRANSFER YAPMAYIZ’

Görsen, ''Altyapıdan A takıma çıkabilecek 7 futbolcumuz vardı ama teknik direktörümüz 4 tanesini tercih etti. Altyapıdaki teknik heyetimiz de kendi sistemlerini kurdu ve futbolcu yetiştirmeye devam ediyor. A2 Ligi'ne alındığımızda bu arkadaşlarımızın çoğu her zaman hazır olacaklar. Biz artık Kocaelispor'u tekrar borçlandırmak istemiyoruz. Bizim transfer yasağımız olmasa bile takıma dışarıdan oyuncu alarak takviye yapmayı düşünmüyoruz''  şeklinde konuştu.

3. Lig'in kolay bir lig olmadığını dile getiren Görsen, ''Bu yıl ligde tutunmak istiyoruz, yıl sonunda altyapıdan gelecek futbolcularla kadroya takviye yaptıktan sonra ancak şampiyon olmayı hedefleyebiliriz'' ifadesini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz