Başkan adayından Ibrahimovic müjdesi!

Galatasaray Başkan yardımcısı ve Başkan adaylarından Dursun Özbek, taraftarı heyecanlandıran Zlatan Ibrahimovic transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan adayından Ibrahimovic müjdesi!

Hürriyet’in haberine göre; Sarı Kırmızılı kulüpte 23 Mayıs Cumartesi günü yapılacak seçimde başkan adayı olan Dursun Özbek, PSG forması giyen İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic'in transfer edilmesini isteyen taraftarlara cevap verdi.

Galatasaray Lisesi ve Eğitim Vakfı’nın düzenlediği Çanakkale Savaşı’nın 100. yılında şehitleri anmak için yapılan etkinlikte sarı-kırmızılı taraftarlar, yoğun ilgi gösterdikleri Dursun Özbek’e “Bize Ibrahimovic’i getir. Drogba gitti, Burak Yılmaz yalnız kaldı. Drogba gibi birini istiyoruz” diye seslendi. 

Mevcut yönetimde Başkan Yardımcısı olan Özbek, bu çağrıya, "Önce şampiyon olalım. Bakacağız, bu yönde çalışmalarımız var. Tabii göreve seçilmemiz gerekli. Seçilirsek bizim de planlarımız, sürprizlerimiz var" dedi.

Galatasaraylıların enerjilerini 4. yıldıza yöneltmesi gerektiğini belirten başkan adayı, "Şimdi transfer konuşmanın zamanı değil. Ama size şunu söyleyebilirim; Galatasaray transfer etmek istediğinde alamayacağı oyuncu yok" diye konuştu.

Kaynak: Spor Merkezi