Başkan Altepeden Bursaspor tezahüratı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Nilüfer Okul Şenliği’ne binlerce öğrenci katıldı. Eline mikrofonu alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti’li Recep Altepe, öğrencilere Bursaspor tezahüratı yaptırarak, salonu dolduran gençleri coşturdu.

Başkan Altepeden Bursaspor tezahüratı
Nilüfer Spor Salonu’nda yapılan okul şenliğinde öğrenciler gönüllerince eğlendi. Salonda öğrencilere seslenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, konuşma yapmadan önce öğrencilere 'şampiyon Bursaspor', 'En büyük Bursa', 'Yeşil-Beyaz' diye tezahürat yaptırdı. Salonu dolduran yaklaşık 7 bin 500 öğrencibirağızdan 'Şampiyon Bursaspor' diye tezahürat yaptı. Tezahürat sırasında salonda renkli görüntüler oluştu.
'GENÇLER GELECEĞİMİZ'
En önemli yatırımın gençlere yapıldığına dikkat çeken BaşkanAltepe şunları söyledi:
"Ülkemizin geleceği olan gençlere ne kadar yatırım yapsak azdır. Bu organizasyon Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir organizasyon. Spor kenti Bursa ve biz Bursa’nın spor kenti olduğunu ispat ediyoruz. Bursa spor alanında hep bir adım önde. Bu Bursa’nın başarısı."
BAŞKANDAN TAVSİYELER
Başkan Altepe, "İstiyoruz ki gençlerimiz sağlıklı bir nesil olsun. Gençlerimiz zamanını boşuna harcamayın, yanlış arkadaşlıklar edinmeyin, anne babalarınızın sözlerini dinleyin. Öğretmenlerinizin sözünden çıkmayın" diyerek gençlyere tavsiyede bulundu.
Altepe konuşmasında, gençlerden 'iyi birer sporcu ve öğrenci olmalarının yanında' Türk kültürüne veçevreye sahip çıkmalarını da istedi. Bursa’nın yeşili, kültürü ve çevresinin değerli olduğunu dile getiren Başkan Altepe, "Bizim özümüz de, kökümüz de, sözümüz de belli. Ecdadın bizlere bıraktığı emanetlere, değerlere, kültürümüze, çevreye sahip çıkacağız. Dünyanın bu konuda bizden beklediği çok şey var" dedi.
Konuşmanın ardından bisiklet ve paten gösterisi düzenlendi. Gençlerin düzenlediği paten gösterisi salonu dolduran izleyicilerden büyük alkış topladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz