Baskette Yıldızlar!

Ziya Gökalp Spor Salonu’nda 18 okulun katılımıyla gerçekleşen müsabakalarda, yıldız kızlarda Özel Doğa Koleji birinci olurken, Mesut Yılmaz Ortaokulu ikinci ve Sur Kozan Ortaokulu da üçüncü oldu.

Baskette Yıldızlar!

Diyarbakır’da 18 takımın katılımıyla düzenlenen yıldızlar basketbol müsabakaları tamamlandı. Erkeklerde Şehit Namık TÜ-MER Ortaokulu, kızlarda ise Özel Doğa Koleji birinci oldu.

ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Diyarbakır’da okullar arası basketbol yıldızlar müsabakaları tamamlandı. Ziya Gökalp Spor Salonu’nda 18 okulun katılımıyla gerçekleşen müsabakalarda, yıldız kızlarda Özel Doğa Koleji birinci olurken, Mesut Yılmaz Ortaokulu ikinci ve Sur Kozan Ortaokulu da üçüncü oldu. Şehit Namık TÜ-MER Ortaokulu’nun birinci olduğu yıldız erkekler kategorisinde ise Özel Nil Koleji ikinci ve Özel Final Ortaokulu da üçüncü oldu.

GRUP MÜSABAKALARINA GİDECEKLER

Milli Eğitim Şube Müdürü Naif Kelleş, Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim, okul yöneticileri ve öğrencilerinin hazır bulunduğu ödül töreninde başarılı olan takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim, yıldız basketbol müsabakalarında başarılı olan takımların Diyarbakır’ı grup müsabakalarında temsil etme hakkını elde ettiğini söyledi.

Erim, şöyle dedi: “Müsabakalarımız güzel ve sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Dereceye giren takımlarımız daha sonra yeri ve tarihi açıklanacak grup müsabakalarına gidecekler. Burada Diyarbakır adına müsabakalara katılacaklar. Grup müsabakalarında başarılı olan ekipler daha sonra Türkiye finallerine katılma hakkını elde edecektir. Temennimiz Diyarbakır takımlarının en iyi başarılara imza atmasıdır.”

Kaynak: Spor Merkezi