Başladıkları gibi bitmedi

Lige flaş giriş yapan ve ilk 5 haftanın en başarılı 2 takımı olarak dikkat çeken Erganispor ve Kayapınar, son 5 haftada yaşadıkları beklenmedik puan kayıplarıyla camialarını derinden sarstı. İki takımda da teknik patronların koltuğu sallanıyor.

Başladıkları gibi bitmedi

SON 5 HAFTADA ÇÖKÜŞ

BAL 2.Grup’ta sezona iyi başlayan takımlardan Erganispor ilk 5 maçını,Kayapınar Belediyespor 5 maçın 4’ünü kazanarak zirve yarışının en iddialı iki adayı olarak lanse edildi. Ne varki ondan sonraki hesaplar uymadı. Erganispor,son 5 maçta sadece 1 galibiyet alırken,2 beraberlik ve 2 yenilgi ile 10 puan kaybetti. Kayapınar da aynı şoku yaşadı. 5 maçın sadece 2’sini kazanırken,1 beraberlik ve 2 yenilgi ile 8 puan kaybı yaşadı.

İlk 5 haftada Erganispor 8 gol atıp sadece 1 gol yerken,Kayapınar 9 gol atıp kalesinde 3 gol gördü. İki takımın son 5 maçta yedikleri gol oranı da dikkat çekici.6 gol atan Erganispor 7 gol yerken,Kayapınar 6 gol atıp 6 gol yemesiyle dikkat çekti. Başarısız sonuçlara imza atan iki takımın teknik heyetlerinin koltukları sallanıyor. Yönetimlerin karar aşamasında olduğu belirtiliyor.

İSTİKRAR ABİDESİ OLDULAR

Son 5 haftanın istikrar abideleri ise Yeni Diyarbakırspor ve Bismil Belediyespor oldu. Lige kötü başlayan Y.Diyarbakırspor, ilk 5 haftada 2 galibiyet,1 beraberlik ve 2 yenilgi ile sadece 7 puan toplarken,7 gol atıp 5 gol yedi. Bismil Belediyespor da 5 maçta 3 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 10 puanı hanesine yazdırırken,7 gol atıp sadece 2 gol yedi. Y.Diyarbakırspor,son 5 maçta 4 galibiyet ev 1 beraberlikle 13 puan toplayarak en başarılı takım oldu. Son 5 haftada yenilmeyen Yeşil-Kırmızılı takım,13 gol atarken sadece 4 gol yedi. Bismil Belediyespor ise son 5 maçta 3 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak istikrarlı görüntü çizerken,10 puan toplama başarısını gösterdi. Bismil ekibi,son 5 maçta 7 gol atıp 3 gol yerken,genel toplamda yediği 5 golle ligin en az gol yiyen takımı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler