Görüş Bildir

B.B. Erzurumspor, Mert Nobre ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Spor Toto 2. Lige yükselen B. B. Erzurumspor daha önceleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta top koşturan 36 yaşındaki Mert Nobre'yi transfer etti. Nobre ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Başkan Ali Demirhan, hedeflerinin ligde şampiyon olmak istediklerini bildirdi. Mert Nobre de "İnşallah şampiyon olup bir üst lige çıkacağız" dedi.

B.B. Erzurumspor, Mert Nobre ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Erzurum'a tarifeli uçakla gelen ve ayağının tozuyla B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Avukat Ali Demirhan, takım arkadaşları ve kulübün yönetimiyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile görüşen Nobre, "Bura benim ülkem. Benim vatanım. Ben Türkiye'yi seviyorum. Tekrar Türkiye'de olmaktan çok mutluyum. Bize destek verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bizim işimizde destek çok önemli. Şampiyon olmak sadece benim hedefim değil, şampiyon olmak şehrin de hedefidir. İnşallah şampiyon olup bir üst lige çıkacağız" diye konuştu.

B. B.Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Avukat Ali Demirhan da Nobre'nin transferi nedeniyle Başkan Sekmen'e teşekkür etti. Demirhan, şöyle dedi:

"Bu transferde bize vermiş olduğu büyük destekten dolayı Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Nobre transferinde, Mehmet Sekmen Başkanımızın girişimi olmasa transfer gerçekleşmiyordu. Başkanımızdan Allah razı olsun. Erzurumspor'un yeri bura değil. Taraflarımıza söz verdiğimiz gibi bizim hedefimiz şampiyonluk. 15 Temmuz'da halkımıza yönelen bu hain saldırı sonucunda, İsviçre'nin bir takımını bırakıp 'Ne olursa olsun ben Türkiye'yi seviyorum. Darbe de olsa ülkemin ve Erzurum'un yanında olacağım' dedi ve bizi yolda bırakmadı. Onun için, onu cesaretinden dolayı, Türkiye sevgisinden dolayı tebrik ediyorum. Aynı zamanda bu transferde MNG Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murathan Günal kardeşimizin de çok büyük emeği geçti. O da Erzurumspor'un üst liglere çıkması gerektiğini beyan etti. İnşallah süper lige çıkıp Erzurum'da Avrupa Kupası maçları oynamayı hayal ediyoruz."

İsviçre'nin FC Wil 1900 takımından transfer edilen Mert Nobre, Fenerbahçe, Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu ve Kayserispor formalarını giydi, 2006 yılında Türk vatandaşlığına geçti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi