Beklenen son

Emre'nin cezası, takımın af talebi derken Florya'da Riera'yı döven Melo affedildi... Yönetim teklifin Fatih Terim'den geldiğini, disiplin cezası verileceğini açıkladı. 2 futbolcu Florya'da bugün idmanda!

Beklenen son

Geçtiğimiz perşembe Florya’da yaşanan olay gündeme damga vurmuş, günlerce konuşulmuştu... Melo ile Riera arasında antrenman sahasında başlayan kavga soyunma odasına taşınmış, Melo takım arkadaşını dövüp hastanelik etmişti. Bu olayın ardından teknik heyetin isteği, yönetimin onayıyla iki futbolcu da kadro dışı bırakılmıştı. Ancak sonraki süreçte tabloda yavaş yavaş değişimler başladı. Melo’nun, Riera’nın evine kadar gidip özür dilediği, takımdaki tüm futbolcuların da Terim’e, “Bu yola beraber çıktık. İkisini de affedin, olayı tatlıya bağlayalım” mesajını verdiği medyaya yansıdı. Taraftarların da özellikle Melo’nun takıma dönebilmesi için kampanya başlattığı sürece bir de Emre’nin cezasıyla oluşan kadro problemi eklenince işin rengi değişti. Yönetim, “Sorumluluk Fatih hocada” diyerek topu İmparator’a attı ve o da son kararını dün verdi...

Terim’den tekrar özür diledi

Fatih Terim’den bir kez daha özür dilediği öğrenilen Melo ile Riera’nın affedildiği açıklanırken, her iki futbolcu da dün Florya’daydı. Ayrı salonlarda çalışan Sarı-Kırmızılı futbolcuların bugünden itibaren rutin antrenman programına dahil edileceği öğrenildi. Ayrıca Melo’nun Beşiktaş ile oynanacak Süper Final ilk maçında da sahada olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Konuyla ilgili olarak yönetim adına İkinci Başkan Ali Dürüst konuştu ve şu ifadeleri kullandı: İkisine de disiplin cezası verildi. Hocamız yarışa beraber devam etme isteğini iletti, yönetimde görüştük, kabul ettik. Artık oynatıp oynatmama konusu teknik bir konu.

Kaynak: Diyarbakır Söz