Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı 11'leri belli oldu. İşte 11'ler

Spor Toto Süper Lig'de lider Beşiktaş, 8. hafta mücadelesinde bu akşam Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlı takım ile Çaykur Rizespor arasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak maçta, hakem Alper Ulusoy görev yapacak.

Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı 11'leri belli oldu. İşte 11'ler

Ligde liderlik koltuğunda oturan "Kara Kartallar", Karadeniz temsilcisi karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak hem ligde üst üste üçüncü galibiyetini alıp galibiyet serisi yakalamayı hem de zirvedeki yerini korumayı hedefliyor.

Siyah-beyazlılar ayrıca, Çaykur Rizespor karşısında galip gelerek hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı ile deplasmanda yapacağı karşılaşma öncesi moral bulmak istiyor.

Beşiktaş, ligin geride kalan 7 haftasında aldığı 5 galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgiyle 16 puan topladı. Siyah-beyazlılar, puan cetvelindeki en yakın takipçileri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 2 puan önünde zirvede yer alıyor.

2 futbolcu ceza sınırında

Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi Beşiktaş'ta Ersan Adem Gülüm ve Oğuzhan Özyakup, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Süper Lig'de 3'er sarı kartı bulunan Ersan Adem Gülüm ve Oğuzhan Özyakup, Karadeniz ekibi karşısında da sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek.

Beşiktaş - ÇAYKUR RİZESPOR

STAT: Fatih Terim

HAKEM: alper ulusoy

SAAT: 19:00

YAYIN: Lig TV

BeşiktaşTolga, İsmail, Ersan, Rhodolfo, Beck, Oğuzhan, Atiba, Sosa, Olcay, Gökhan, Mario Gomez

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

ÇAYKUR RİZESPOR: Itandje, Robin, Viera, Oboabona, Eren, Murat, Koray, Ahmet İlhan, Deniz, Makiadi, Kweuke

TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

Kaynak:Lig Tv

Kaynak: Diyarbakır Söz