Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman?

Spor Toto Süper Lig 23. hafta Pazar günü maçı Beşiktaş Fenerbahçe arasında oynanacak! Futbolseverlerin merakla beklediği Beşiktaş Fenerbahçe maçı Pazar günü saat kaçta?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi.

Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

Antrenmana takım halinde yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başladı. Top kontrolü, pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve kontrol pas çalışması yapıldı.

Antrenman taktik programın yer aldığı organizasyonlar, tam sahada taktik çalışması ve çift kale maç ile sona erdi.

Beşiktaş, yarın akşam saat 20.00’de Fenerbahçe ile deplasmanda lig maçı oynayacak

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de dev Beşiktaş derbisi öncesi futbolculara prim müjdesi.

Şampiyonluk yarışında Beşiktaş ile kıyasıya bir mücadeleye giren sarı lacivertli ekip, sahasında oynayacağı maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Beşiktaş'ın kazanması ya da berabere kalması halinde şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj sağlayacağı maç için Fenerbahçe yönetimi de harekete geçti.

Kadıköy'deki dev derbi öncesinde Fenerbahçe takımı saat 13.00'da derbi kampına girecek. Yönetim tam kadro tesislere giderek futbolculara moral verecek. Ancak BaşkanAziz Yıldırım yurt dışında olduğu için bu toplantıya katılamayacak.

Öte yandan kampa katılarak oyuncuları motive etmek için bir araya gelen yöneticilerin, futbolculara verilecek derbi primini de açıklayacak.

BU SEZON İLK KEZ PRİM VERİLECEK

Bu sezon hiçbir maçta prim sistemini devreye sokmayan Fenerbahçe yönetimi, Beşiktaşmaçının kazanılması halinde takıma 2 milyon dolar prim verileyeceğini oyunculara söyleyecek.

Ayrıca hak mahrumiyeti cezası bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, derbiyi stattakiFB TV stüdyolarından takip edecek.

Süper Lig'deki puan durumunda bir maçı eksik olan Beşiktaş 51 puanla lider, Fenerbahçeise 50 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz