Görüş Bildir

Beşiktaş, Gökhan Gönül'ü transfer etti

Beşiktaş Kulübü, milli futbolcu Gökhan Gönül'le 4 yıllık sözleşme imzalandığını borsaya bildirdi.

Beşiktaş, Gökhan Gönül'ü transfer etti

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada tecrübeli oyuncunun, 4 yıl için toplam 6 milyon 850 bin avro garanti ücret alacağı belirtildi. Açıklamada siyah-beyazlıların, Gökhan Gönül'e görev aldığı müsabakalarda puan başı 4 bin avro ödeneceği de ifade edildi.

İlk iki sezonunda 1 milyon 750 bin avro alacak olan milli futbolcuya, 2018-2019 sezonunda 1 milyon 700 bin avro, son sezonunda ise 1 milyon 650 bin avro ödeneceği kaydedildi.

- "Gökhan'ın ailemizin parçası olmasından mutluluk duyuyoruz"

Beşiktaş Kulübü, Gökhan Gönül transferini duyurmasının ardından resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı.

Gökhan Gönül'den "Türk futbolunun en iyi sağ beki" olarak bahsedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Türk futbolunun en iyi sağ beki unvanını sonuna kadar hak eden, sahadaki özverili mücadelesi ile tüm spor otoritelerinin övgüsünü kazanan milli futbolcu Gökhan Gönül, artık bir Kartal... Maddi beklentilerin ötesinde, sporcularını 'evlat' bilen, hak ettikleri saygıyı gösteren, birlikte sevgi ve huzur dolu bir aile ortamı sunan büyük Beşiktaş camiası olarak Gökhan Gönül’ün de artık ailemizin bir parçası olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz."

Gökhan'ın hem Beşiktaş'a hem de A Milli Futbol Takımı'na uzun yıllar hizmet edeceğine inanıldığı vurgulanan açıklamada, "İnanıyoruz ki Sevgili Gökhan, imzaların kağıtlara değil kalplere atıldığı, sahaya yetenekten önce karakterle çıkıldığı bu büyük camiada kariyerine çok daha başarılı bir şekilde devam ederek, Türk futboluna hem Beşiktaş hem milli takım formalarıyla uzun yıllar daha hizmet edecek." denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi