Görüş Bildir

Beşiktaş’a Veli’den bir kez daha kötü haber geldi

Beşiktaş, orta sahaya bir futbolcu daha transfer etmek için uğraş verirken iyileşmesini beklediği Veli Kavlak'tan yine kötü haber daha geldi.

Beşiktaş’a Veli’den bir kez daha kötü haber geldi

Bir yıl önceki ameliyatının ardından dönem dönem ağrılar çeken ve Fenerbahçe maçında sakatlandıktan sonra sahalara dönemeyen Veli Kavlak üçüncü kez ameliyat olacak.

İki hafta önce iyileşme sürecini çabuklaştırmak için sakat olduğu omuzundan bir operasyon geçiren Veli'nin umutları bir kez daha suya düştü. Antrenmanlara başlayan tecrübeli oyuncunun omuz ağrılarının yine devam ettiği ve koşularda oldukça zorlandığı öğrenildi.

Önümüzdeki günlerde yeniden bıçak altına yatacak olan Veli'nin, ameliyatın bu kez başarılı olması durumunda sahalara dönmesi ve form tutması ligin ikinci devresini bulacak.

ORTA SAHAYA TRANSFERE ŞART

Beşiktaş yönetimi, Veli'nin durumunun yeniden olumsuza dönmesi ile orta sahaya takviye yapmak için girişimlerini hızlandıracak. Daha önce Aquilani ve Ozan Tufan'ı elinden kaçıran, Gökhan İnler'in de Leicester City ile imza aşamasına gelmesiyle şok olan Siyah Beyazlılar, Lawal için de Eskişehirspor'dan red cevabı aldı.Beşiktaş transfer komitesi 1 Eylül'e kadar orta sahaya mutlaka bir oyuncu transfer edecek ve gerekirse kalan bütçenin tamamını orta saha için kullanacak.

Kaynak: DHA

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi