Beşiktaş’ın Gaziantepspor maçının 11’i belli oldu

Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılacak olan Beşiktaş’ın ilk 11’i belli oldu. Cezalı Quaresma, Konyaspor ile anlaşan Ömer Şişmanoğlu, Cenk Gönen ve sakatlıkları süren Veli Kavlak ve Tolgay Arslan kadroda yok.

Beşiktaş’ın Gaziantepspor maçının 11’i belli oldu

Spor Toto Süper Lig’in 2015-2016 sezonuna fırtına gibi başlayan Kara Kartal ilk maçta Mersin İdman Yurdu deplasmanında 5-2’lik galibiyet aldıktan sonra Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasında Gaziantepspor deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş’ta hedef mutlak 3 puan. Beşiktaş’ta geçen hafta Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Quaresma’nın yanı sıra Konyaspor ile anlaşan Ömer Şişmanoğlu, Cenk Gönen ve uzun süredir sakatlıkları süren Veli Kavlak ve Tolgay Arslan 18 kişilik kadroda yer almayacak. Beşiktaş ve Gaziantepspor’un karşı karşıya geleceği 3. Hafta mücadelesi saat 21:15’te başlayacak olan mücadeleyi Fifa kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır yönetecek.

İşte ilk 11’ler;

Beşiktaş: Tolga – Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosic – Atiba, Oğuzhan – Gökhan, Sosa, Olcay – Mario Gomez

Teknik Direktör: Şenol Güneş

Gaziantepspor: Karcemarskas – Barış, Arokoyo, Vranjes, Marcal – Abdulkadir, Abuda, Larsson, Chibuike – Camara – Muhammet

Teknik Direktör: Mutlu Topçu

Kaynak: Diyarbakır Söz