Beşiktaş'ta stoper sıkıntısı bitmiyor, Marcelo için TFF'ye gidiyorlar!

Bu sezonun en dikkat çeken takımı ve taraflı tarafsız oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan Beşiktaş’ta stoper sıkıntısı bitmiyor. Ersan’ın Çin’e transferi sonrası Rhodolfo’nun da sakatlanmasıyla beraber göbeği Marcelo ve Alexis’e emanet eden Siyah Beyazlılar dün bir şok daha yaşadı.

Beşiktaş'ta stoper sıkıntısı bitmiyor, Marcelo için TFF'ye gidiyorlar!

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Torku Konyaspor ile karşılaşan Beşiktaş’ta stoper Marcelo kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Siyah Beyazlı yönetim stoper çıkıntısı çeken takım için TFF’ye başvurarak cezanın ertelenmesini isteyecek.

Mücadelenin 65. dakikadasında yardımcı hakem Serkan Gencerler, Torku Konyaspor'un atağındaki tartışmalı ofsayt pozisyonunu görememiş ve devamında orta hakem Tolga Özkalfa Beşiktaş'ın Brezilyalı savunmacısı Marcelo'ya, gole giden rakibini düşürünce kırmızı kart göstermişti.

HAKSIZ KIRMIZI KART DÜŞÜNCESİ

Siyah Beyazlı yöneticilerin, Marcelo'nun haksız kırmızı kart gördüğü düşüncesiyle kırmızı kartın ertlenmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna başvuracağı öğrenildi.

CEZA ALIRSA BAŞAKŞEHİR MAÇINDA YOK!

Marcelo, 1 maç ceza alırsa Medipol Başakşehir maçında, 2 maç alırsa Medipol Başakşehir ve Gençlerbirliği mücadelelerinde forma giyemeyecek.

Fanatik

Kaynak: Diyarbakır Söz