Görüş Bildir

Beşiktaş’ta yaprak dökümü sürüyor!

Geçtiğimiz sezon AIK Stockholm takımından Beşiktaş’a transfer olan 23 yaşındaki genç savunma oyuncusu Alexander Milosevic’e İtalya’nın köklü takımlarından Roma talip oldu.

Beşiktaş’ta yaprak dökümü sürüyor!

Siyah Beyazlı ekibin genç yıldız adayı Alexander Milosevic takımdan her an ayrılabilir.İtalyan devi Roma’ya gideceği konuşulan yıldız futbolcu kafalarda soru işareti bıraktı.

İtalya'nın Roma’nın hedefinde Beşiktaş’ın genç savunma oyuncusu Alexander Milosevic var. Fenerbahçe'den kiralık olarak giden Salih Uçan'ın da formasını giydiği sarı-kırmızılı kulüp savunma oyuncusu arayışlarına girdi. Il Mesaggero gazetesinin haberine göre Roma, Beşiktaş'ın genç savunma oyuncusu Alexander Milosevic'i gündemine aldı.

 İsveçli futbolcunun menajerler tarafından scout ekibine önerildiği belirtildi. Oyuncu avcısı olarak bilinen Roma Sportif Direktörü Walter Sabatini'nin, ülkesinin milli takımıyla U-21 Avrupa Şampiyonası'nda kupayı kazanan Milosevic'i beğendiği ve bu oyuncu için ilerleyen günlerde girişimde bulunabilecekleri ifade edildi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi