Beşiktaş'tan iç transfer harekâtı!

Siyah beyazlı takım, Mert Günok ve Salih Uçan'ın sözleşmelerini uzatmak için harekete geçerken transferde de plan belli oldu

Beşiktaş'tan iç transfer harekâtı!

Beşiktaş’ta gelecek sezonun planlaması şimdiden başlarken iç transferde hareketlilik yaşanıyor. Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmeleri bulunan Mert Günok ve Salih Uçan’a 2 yıllık yeni kontrat teklif edilecek.

Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim, iki oyuncu ile de gelecek sezon öncesi sözleşme imzalamayı amaçlıyor.

Yeni kontratlarda Mert ve Salih’in yıllık ücretleri de iyileştirilecek. Şenol Güneş’in göreve gelmesi ile kaleye geçen Mert Günok ise 21 maçta görev yaptı. 34 yaşındaki file bekçisi, iyi performansı sonrası yeniden A Milli Takım kalesine geçti.

Bu sezon Beşiktaş’la 29 maça çıkan Salih Uçan 3 gol attı, 6 asist yaptı.

4 MEVKİYE 8 ADAY                             

Beşiktaş yeni sezonda ilk 11'e en az 4 takviye yapacak. Bu rakam, takımdan ayrılan oyuncuların olması halinde artacak. Sağ stoper, 6 numara, 10 numara ve sol kanada öncelik veren Beşiktaş'ta bu mevkiler için toplam 8 aday belirlendi.

Yaz ayında Redmond'ın İngiltere'ye dönmesi, Valentien Rosier, Saiss, Ersin ve Muleka gibi isimlere istenilen tekliflerin gelmesi halinde yerlerine birer oyuncu takviyesi daha yapılacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler