Bilardoda Murat Macit şampiyon

Diyarbakır'da yaklaşık iki hafta önce başlayan Bilardo şampiyonası tamamlandı. Murat Macit tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

Bilardoda Murat Macit şampiyon

Arena Bilardo salonunda yapılan müsabakalarda Murat Macit birinci, Fesih Aslan ikinci ve İbrahim Ay ve Şükrü Çakır üçüncü oldu.

Bilardo İl Temsilcisi İhsan Delibaş, 117 sporcunun katılımıyla gerçekleşen il birinciliği müsabakalarının büyük çekişmeye sahne olduğunu söyledi.

Delibaş, il birinciliği müsabakalarında ilk 16'ya giren sporcuların Diyarbakır'ı Antalya'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında temsil edeceklerini belirtti.

MACİT ŞAMPİYON

Delibaş, şöyle dedi, "Öncelikle il birinciliği müsabakalarına katılan tüm bilardoculara teşekkür ediyor ve başarılı olanları da kutluyorum. Gerçekten güzel ve çekişmeli bir müsabaka oldu. Her yönüyle önemli bir müsabakayı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. "

Delibaş, müsabakaların yapılmasında Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün büyük katkısı olduğunu kaydetti.

Delibaş, konuşmasına öyle devam etti:

" Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir başta olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Onların bizlere büyük katkısı oldu."

Delibaş, bilardo sporuna ilginin her geçen gün arığını ve bu durumun kendilerini çok sevindirdiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz