Bilic West Ham’da Harikalar Yaratıyor!

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile derbilerde galibiyet yüzü görmeyen Hırvat teknik adam Slaven Bilic Premier Ligde Arsenal ve Liverpool’un ardından bir başka dev Manchester City’i de dize getirmeyi başardı Slaven Bilic İngiltere’de bu hafta en çok konuşulan isimlerden.

Bilic West Ham’da Harikalar Yaratıyor!

Slaven Bilic'in imkansızları yaptığını yazan İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Sunday Express, "Paranın satın alamayacağı şeyler var. West Ham karşısında üç puanı almak gibi. Premier Lig tarihinde  en pahalı takım seçilen Manchester City 300 milyon sterlin değerindeki 11'i ile sahaya çıktı ve kaybetti. City'nin 11 maçlık yenilmeme rekoru da gitti. Yolun kralları West Ham gene imkansızı yaptı. Slaven Bilic Premier Lig'in en büyük  teknik direktörü olmayabilir ama en büyük sonuçları alan bir teknik adam. Sadece 6 Premier Lig maçında takımın sorumlusuydu fakat dışarda oynadığı Arsenal, Liverpool ve şimdi de Manchester City maçlarını kazanarak hat-trick yaptı. Bu  belki de West Ham'da 1966 Dünya Kupası finalinden bu yana yapılan en büyük hat-trick. Takımın dışardaki rekoru yüzde 100. West Ham imkansızları gerçekleştirmekte uzmanlaştı" yorumunu yaptı.

 "Dışardaki maçların efendileri" manşetini atarak West Ham'ın dışarda oynadığı maçlarda devleştiğini vurgulayan Sunday Mirror, West Ham'ın deplasmandaki maçlarda üçte üç yaptığına dikkat çekerken "Multimilyon transferler yapan Manchester City'i yenen Bilic'in maçtan sonra 'Bu maç Arsenal ve Liverpool maçlarından daha zor oldu' dediği belirtildi.

 The Sunday Times " West Ham Manchester City'i şoke etti" manşetli haberinde Bilic'in şu sözlerine yer verdi:

 " Bu güvenimize iyi gelecek. Futbolculara bu güveni sağlamak benim işimin bir parçası ama iniş çıkışlarımız olacaktır. Biz Real Madrid değiliz fakat takım iyi görünüyor"

Kaynak: Diyarbakır Söz