Bismil'den yabancı atağı

Senegalli savunmacı İbra’yı kadrosuna dahil eden Bismil Belediyespor, Gana’lı bir forvetle de anlaştı. Başkan Mustafa Kurt, şampiyonluk için iddialı konuştu.

Bismil'den yabancı atağı

BİRİ İDMANA ÇIKTI, DİĞERİ GELECEK

Ekim ayında başlayacak Bölgesel Amatör Futbol Lig’de şampiyonluk hesapları yapan  Bismil Belediyespor’dan yabancı futbolcu atağı. Senegalli savunma oyuncusu İbra’yı Bismil’e getirerek idmanlara çıkaran  Yeşil-Beyazlı kulüp, Ganalı bir forvetle de prensip anlaşmasına vardı.

Senegalli İbra ile anlaşan  Bismil Belediyespor, bu oyuncuyla resmi sözleşmeyi sağlık kontrolünden sonra yapacak. Prensipte anlaşılan Gana’lı forvetin ise Perşembe günü Bismil’e geleceği açıklandı. Her iki futbocunun transferleri de hafta içinde netlik kazanacak.

‘YABANCILAR GÜÇ KATACAK’

Bismil Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Kurt, 3.Lig’e çıkmak istediklerini belirterek,yabancı oyuncuların bu hedefe olumlu katkıda bulunacağını söyledi.

Kurt, “İyi bir ekip oluşturmak için kadromuza gerekli transferleri yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. İlçemize hareketlilik kazandırmak ve takımımıza güç katmak için yabancı futbolcu transferine yöneldik. Senegalli İbra’nın transferi için yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Bu oyuncuyu Bismil’e getirdik. Şuan için bu transfere engel hiçbir şey yok.. Ama biz işimizi sağlama almak için bu oyuncunun sağlık kontrolünden geçmesini istedik. Sağlık kontrolünden çıkacak sonucu bekliyoruz. Eğer olumlu sonuç çıkarsa bu oyuncuyla resmi sözleşme imzalarız. Görüştüğümüz bir Ganalı oyuncu var. Perşembe günü bu futbolcu Diyarbakır’a gelecek. O zaman bu futbolcuyla ilgili kararımızı vereceğiz. Eğer bir aksilik yaşanmazsa büyük ihtimalle bu futbolcuyla da anlaşacağız.“ dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz