Bruma gemileri yaktı gibi

Bruma Türkiye'deki siyasi sıcak gelişmelerin kendisini endişelendirdiğini dile getiren genç yetenek, kendisiyle bir süredir flört halinde olan Hollanda'nın PSV Eindhoven takımına transfer olmayı düşündüğünü söyledi.

Bruma gemileri yaktı gibi

Galatasaray'ın yüksek bonservis ücreti ödeyerek transfer etmiş olduğu Portekizli oyuncuyu elinde tutmakta zorlanıyor. Genç oyuncu kendisiyle ilgilenen PSV Eindhoven takımında forma giymek istediğini dile getirdi.

Ülkesinin yayın organlarından Noticias ao Minuto'ya konuşan 21 yaşındaki futbolcu, Türkiye'de yaşanan olayların kendisini endişelendirdiğini ve ayrılma isteğini yönetime ilettiğini belirtti.

Bruma, sarı-kırmızılı kulübe ve taraftara büyük saygısı olduğunu ifade ederek, "Galatasaray her zaman benim kalbimde olacak. Burada kupa kazandım. Ancak Türkiye'deki durum beni endişelendiriyor. Bunun için kulübü suçlamak doğru değil, bunu biliyorum. Ancak durum bu." diye konuştu.

Evden çıkmaya korktuğunu belirten Portekizli futbolcu, "Kulübe ve taraftarlara saygım var, onları gerçekten seviyorum. Ancak beni anlamalarını istiyorum." dedi.

Bruma, PSV Eindhoven'da forma giymenin kendisi için harika bir şans olduğunu, ancak kulüplerin henüz anlaşamadığını da sözlerine ekledi.

Geçen sezon İspanya'nın Real Sociedad takımında kiralık oynayan Bruma, La Liga'da kiralık forma giydiği takımında 32 karşılaşmada boy gösterip 2 gol atıp 1'de asist yapma başarısı gösterebildi.

Kaynak: Spor Merkezi