Bu bir rekor! 88 ülkeye Muslera...

Galatasaray'da aralık ayında GS Store'un başına geçen Nurettin Kantarelli, yaptıkları değişimleri anlattı, "Muslera'nın yeşil formasına satılanın üç katı talep oldu, 88 ülkeden istendi" dedi

Bu bir rekor! 88 ülkeye Muslera...

Galatasaray'da büyük bir değişimin yaşandığı sezonun Fatih Terim kadar şüphesiz öne çıkan isimlerinden biri de GS Store Genel Müdürü Nurettin Kantarelli oldu.

Göreve aralık ayında gelen Kantarelli, GS Store'deki müthiş değişim ve taraftarlarla kurduğu yakın ilgiyle gündemden düşmüyor. Sabah Spor, Kantarelli'yi Fenerbahçe derbisi öncesi Arena'daki GS Store'da ziyaret etti.

"TT Arena GS Store Mağazası: Burayı, Nike'ın büyük katkılarıyla açtık. Taraftarlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaştık. G.Saraylılar'ın artık maç harici günlerde de buraya gelip alışveriş yapmaları, mağazayı gezmeleri ve Play Station oynamaları mümkün. Maç günü dışında stattaki storemuzda beklentilerimizi iki katına çıkardık. Maç günlerinde ise yüzde 50 oranında hedeflerimizi aştık. Yakında stat turlarımız da başlayacak."

"Konya GS Store açılıyor, Urfa yolda: Türkiye'deki 41 mağazamıza yeni mağazalar katacağız. Konya mağazamızı F.Bahçe maçından önce açacağız. Sırada Bursa ve Mersin var. Bu arada ilk olarak size açıklıyorum, Urfa'da da bir mağazamız olacak. Büyük talep olan Ankara ve İzmir'de de yeni mağazalar açacağız."

"Muslera forması kapışıldı... Muslera'nın formasına taraftarın o kadar büyük talebi oldu ki... Formayı sipariş ettik ama raflara bile koyamadan ön satışla bitti. Nike'tan gelen formanın üç katı kadar talep vardı. İngiltere, Belçika, Hindistan, Romanya, Uganda, Tunus, Arabistan, ABD, Danimarka, Makedonya, Brezilya, Finlandiya, Rusya hatta Irak dahil 88 ülkeden internet üzerinden talep geldi."

Kaynak: Diyarbakır Söz