Bu tablo şampiyonluğun habercisi

Ligin güçlü ve iddialı ekiplerinden 24Erzincanspor'u 1-0 geriden gelerek 4-1 mağlup eden Amedspor, son 6 haftaya zirvede girerken, sezonun ikinci yarısında Mesut Bakkal yönetiminde istatistikleri alt-üst etmeye devam ediyor.

Bu tablo şampiyonluğun habercisi

12 maçta 9'u arka arkaya olmak üzere 10 galibiyet alan Amedspor, sadece 2 beraberlikle 4 puan kaybederken hiç yenilmedi. Bu devrede 39 gol atan takım kalesinde yalnızca 9 gpl gördü.

Göz Kamaştıran Performans

2.Lig Kırmızı Grup'ta lider Amedspor, sezonun ikinci yarısında rekor üstüne rekor kırarak şampiyonluğa koşmaya devam ediyor, sergilediği pozitif futbol ve elde ettiği flaş galibiyetlerle taraftarlarını mest ediyor.

Ligin 4.sırasında yer alan 24Erzincanspor'u Yeni Diyarbakır Stadyumu'nda taraftarlarının muhteşem desteğiyle ağırlayan Amedspor, ilk yarıda bir çok gollük pozisyonu gole çevirmeyince devre 0-0 sonuçlandı.

1-0 Geriden Farklı Zafere

İkinci yarıda ilk gol konuk takımdan geldi. Kubilay Türk Yılmaz, 58'de skoru 0-1 yaptı.

Amedspor, şoku kısa sürede atlattı, 60'da Mert Çapar'ın kafa golüyle skoru 1-1'e getirdi.

Rakip kaleyi ablukaya ala alan Amedspor, 65'te Berk İsmail Ünsal'ın kaydettiği golle 2-1 öne geçti.

Rakibine nefes aldırmayan Amedspor'da sezonun ikinci yarısının yıldızlarından Çekdar Orhan bu maçı da boş geçmedi ve 77'de farkı 2'ye çıkardı.

90.dakikada sahne alan Veli Çetin skoru ilan etti.

Kastamonuspor da Kazandı

 Amedspor, puanını 68'e çıkararak liderliğini sürdürdü.

Liderin en yakın takipçisi Kastamonuspor ise deplasmanda İskenderunspor'u 3-0 mağlup ederek puanını 67'ye çıkardı ve ikinci sıradaki yerini korudu.

Sonraki Rakip 3 Nisan'da Deplasmanda Fethiyespor

Gelecek hafta yerel seçimleri nedeniyle maçlar yok.

3 Nisan Çarşamba günü oynanacak maçlarda Amedspor deplasmanda Fethiyespor'la ve Kastamonuspor da kendi sahasında Uşakspor'la karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz