Bucaspor, ''Arena''yı istiyor

Kulüp Basın Sözcüsü Kaynar: Diğer İzmir takımlarıyla maçlarımızı Buca Arena Stadı'nda oynamak istiyoruz.

Bucaspor, ''Arena''yı istiyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un basın sözcüsü Cumhur Kaynar, ligde diğer İzmir takımlarıyla ev sahibi olarak karşılaşacakları maçları, kendi statları olan Buca Arena'da oynamak istediklerini ifade etti.

                                              

Kaynar, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl ulusal lisans alma konusunda çok çaba sarf ettiklerini, Buca Arena Stadı'ndaki eksiklikleri tamamladıktan sonra lisansı alacaklarını belirtti.

Buca Arena Stadı'nın, daha önce Süper Lig düzeyindeki maçlar da dahil olmak üzere herhangi bir eksiklik olmaksızın bir çok müsabakaya ev sahipliği yaptığına dikkati çeken Kaynar, şunları kaydetti:

''Stadımız geçen sezon A Milli Bayan Futbol Takımımızın maçlarının yanı sıra 2. Lig yükselme maçlarına da ev sahipliği yaptı. Biz de geçen yıl Buca Arena Stadı'nda oynadığımız hiçbir müsabakada, saha kapatma dahil olmak üzere güvenlik zafiyeti nedeniyle ceza almadık. Bu sezon diğer İzmir takımlarıyla maçlarımızı Buca Arena Stadı'nda oynamak istiyoruz. Bu konuda Valiliğin veya Emniyet Müdürlüğünün talep edeceği ekstra bir güvenlik önlemi olması halinde kulüp olarak bu talepleri de yerine getirebiliriz. Kendi stadı olan ender kulüplerden biri olarak, bu avantajımızı kullanmak istiyoruz.''

Kaynak: Diyarbakır Söz