Bursaspor, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıkları başladı

BURSASPOR, ligin son haftasında çarşamba günü karşılaşacağı Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bugün Özlüce Tesisleri’nde başladı.

Bursaspor, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıkları başladı

Sakat, cezalı ve izinli oyuncuların çok olduğu Bursaspor, Mersin İdman Yurdu karşılaşması Türkiye Şampiyonu olan U 21 Takımı oyuncularından takviyeli bir kadro ile çıkacak. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmaya A kadrodan Şamil Cinaz, Aziz Eraltay, Batalla, Faty, Hosogai, Mert ve Deniz katıldı.
Yeşil beyazlılarda Serdar Aziz, Şercan Yıldırım, Balasz Dzusudzsak, Erdem Özgenç, Emre Taşdemir, Okan Kocuk ve Traore sakatlıkları, Sivok, Necid, Stoch, Deniz ve Jem Paul Karacan sakatlıkları nedeniyle oynamayacak.
Bursaspor, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenman ile Mersin maçını tamamlayıp, özel uçakla Yenişehir’den 17.30’da Mersin’e gidecek.
ÖZEL ÇOCUKLAR ÖZLÜCE’DE
Bursaspor’un şort sponsoru olan Copa firmasının gençlik haftası nedeniyle gençleri Bursaspor ile buluşturdu. Coşkunöz Eğitim Vakfı ile Doktor Rüştü Burlu Çocuk Evleri’nden gelen gençler futbolcularla biraraya geldiler. Bol bol fotoğraf çektiren miniklere, futbolcular formalarını imzaladılar.
FOTOĞRAFLI

Kaynak: DHA