Bursaspor taraftarı Gaziantepspor maçında takımını yalnız bırakmadı

Bursaspor taraftarları, Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Atatürk Stadı’nda oynanan Bursaspor-Gaziantepspor maçında takımlarını yalnız bırakmadı.

Bursaspor taraftarı Gaziantepspor maçında takımını yalnız bırakmadı

Saatler öncesinden tribünleri dolduran yeşil - beyazlılar, takımları lehine yaptıkları tezahüratlarla stadı adeta inletti. Futbolcuların ısınmak için sahaya çıkmasıyla coşkuyu zirveye taşıyan taraftarlar, futbolcuları tek tek tribüne çağırarak alkışladı.

Az sayıdaki Gaziantepspor taraftarı da maçı kendilerine ayrılan bölümden izleyecek. İki takım taraftarlarının zaman zaman birlikte tezahürat yapması ilginç görüntüler oluşturdu.

OZAN İPEK’İN YERİNDE VEDERSON

Play - Off Avrupa Grubu'na katılmayı garantileyen Bursaspor’da, sakatlığı devam eden Ozan İpek dışında eksik bulunmuyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, bu maçta Ozan İpek’in yerine Vederson’u çekerek arkada Hakan Aslantaş’a görev verdi. Orta alanda ise genç oyuncu Barış Örücü ilk 11’de sahaya çıktı.

Bursaspor - Gaziantepspor maçının ilk 11'leri ise şöyle:

Stat: Bursa Atatürk

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Bursaspor: Scott Carson, Basser, Ömer Erdoğan, Serdar Aziz, Hakan Aslantaş, NDiaye, Barış, Batalla, Vederson, Pinto, Sestak

Gaziantepspor: Karcemarskas, Dany, Serdar Kurtuluş, Elyasa, Şenol, Binya, Sapara, Popov, Yasin, Muhammet, Cenk

POLİSTEN TEKNİK DİREKTÖRLERE ÇİÇEK

Polis teşkilatının 167. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Atatürk Stadı’nın skorbordundan polisler için hazırlanan videolar yayınlandı. Maçın başlamasından önce ise polisler tarafından Teknik Direktörler Ertuğrul Sağlam ve Hikmet Karaman ile hakem Cüneyt Çakır’a çiçek verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler