Bursaspor yoğun çalışıyor

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde kamp yaparak sürdüren Bursaspor, bugünün üçüncü çalışması özellikle son bölümde yapılan pres ve çift kale maç çekişmeli geçti.

Bursaspor yoğun çalışıyor

Bursaspor’un öğleden sonra imza atan Josue yeşil beyazlılarla ilk çalışmasına çıktı. Çalışmanın ilk bölümünde takımla birlikte top kontrol bölümünde birlikte olan Portekizli oyuncu, daha sonrafizyoterapist eşliğinde tempolu koşular yaptı.
SAĞLAM’DA KATILDI
İlk bölümün ardından futbolcuları üç ayrı gruba ayıran teknik direktör Ertuğrul Sağlam, 5’e 2 çalışmasında, genç oyuncularla birlikte çalışmaya katıldı. Ayağında hafif bir sorunu olan kaleci Meart Günok ise antrenmana katılmayan ilk isim oldu.
SAKATLIKLAR OLDU
Bursaspor çalışmanın son bölümünde yapılan top kontrol ve pres çalışmasında oyuncular zaman zaman sert müdahalelerde bulundular. Volkan Şen ile Aziz Eraltay ayaklarına aldıkları darbeler nedeniyle zaman zaman yerde kaldılar. Bu iki oyuncuda doktorun müdahalesinin ardından çalışmaya devam ettiler.
Bu arada antrenmanın son bölümünde yapılan yapılan çift kale maçı ise büyük heyecan ve çekişmeye sahne oldu. Bursaspor, yarınyapacağıçalışmalarla hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz